Undercolors of Benetton

Nu au fost gasite produse.

Undercolors of Benetton

Unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume si parte a Grupului Bennetton S.p.A., United Colors of Benetton creeaza moda autentica ideala pentru un look casual, atat pentru barbati, cat si pentru femei si copii. Brandul global cu sediul in Treviso, Italia a fost fondat de catre familia Benetton in 1965.
In 1963, vanzatorul de 30 de ani Luciano Benetton, simtind nevoia pietei, de haine colorate, a realizat o colectie de pulovere care a fost foarte bine primita de catre magazinele locale. Afacerea a inceput apoi sa prospere, iar pana in anul 1965, fratii sai mai tineri, Gilberto si Carlo, s-au alaturat companiei cunoscute din acel moment ca "Grupul Benetton".

United Colors of Benetton combina culorile, calitatea si stilul precum nimeni altii. Indiferent de tipul de muzica pe care il asculti si indiferent de preferintele tale, acest brand este ideal pentru oricine aspira la o tinuta adecvata atat pentru stilul casual, cat si pentru iesirile in aer liber.

Grupul Benetton este bine cunoscut pentru campaniile sale "United Colors", concepute de Oliviero Toscani, ce sunt provocatoare, originale si cateodata controversate. Pastrandu-si identitatea si valorile, mesajul sau este universal: dincolo de limite, piele, culoare sau limba.

In afara de United Colors of Benetton, Undercolors of Benetton, Sisley si Playlife fac de asemenea parte din Grupul Benetton. Undercolors of Benetton este linia care se concentreaza pe lenjerie, camasi de noapte, haine de casa si haine de plaja. Imbinarea caracteristica intre stil si confort poate fi regasita atat in fiecare colectie, cat si in tendinta brandului de a folosi numai materiale impecabile pentru realizarea produselor sale.

Astazi, Grupul Benetton insumeaza pentru 6500 de magazine si este prezent in peste 120 de tari.