Levi's

886 produse

Levi's

Articole vestimentare Levi's Romania

Levi’s, cei mai cunoscuti blugi din lume, simbolizeaza perfect stilul clasic american obtinut fara efort si care este, in esenta, o institutie inca de la lansarea sa in 1853. Unul dintre cele mai recunoscute labeluri din industria fashion internationala, Levi’s a stiut intotdeauna cum sa capteze atentia publicului timp de generatii la rand, construindu-si o reputatie puternica si o filosofie durabila, ramanand fideli aceluiasi spirit inovator care ii distinge de alte branduri de pe piata.

Jeansi legendari

O pereche de jeansi Levi's nu este doar o investitie buna, ci si o bucata de istorie.
Fondatorul lor, imigrantul german in varsta de 24 de ani, Levi Strauss decide, intr-o perioada in care goana dupa aur era in plina desfasurare, sa investeasca in denim ca raspuns la cererea mare de pantaloni suficient de rezistenti pentru a putea fi folositi in industria miniera. Jacob Davis, un emigrant din Latvia, a devenit partenerul sau in 1873 si impreuna au creat si patentat prima pereche de jeansi.
Chiar daca acel patent a expirat cu mult timp in urma, Levi's Strauss & Co a continuat cu inovatiile in zona de design si materiale, folosind diverse stiluri, astfel, devenind astazi unul dintre cele mai renumite branduri. In timp, labelul s-a extins cu gama sa de tricouri, pantaloni, salopete, accesorii si incaltaminte, atat pentru femei cat si pentru barbati, fara a vatama, totusi, reputatia puternica si filozofia brandului..