Geox

1582 produse

Geox

Brandul italian de prima clasa, Geox, a provocat perceptiile unei lumi intregi cu privire la incaltamintea perforata si a marsat in propria revolutie inventand "pantoful care respira". Compania a fost fondata in 1992 cand in timpul unei excursii in Reno, Nevada, care avea ca scop promovarea afacerii familiei la un targ, Mario Moretti Polegato deranjat de caldura excesiva resimtita la nivelul picioarelor a strapuns talpa in mai multe locuri pentru a lasa sa intre aerul. Realizand ca aceasta simpla masura a dat rezultate, Mario a dezvoltat idea si a patentat-o imediat.

Incepand cu 1995 Mario Moretti a inceput productia de pantofi sub numele de Geox, imbunatatind patentul initial si extinzand gama de produse pentru a satisface atat nevoile barbatilor cat si ale femeilor.

Revolutia inceputa in industria de incaltaminte a fost si inca este bazata pe o talpa perforata, din cauciuca sau din piele, care incorporeaza o membrana speciala, impermeabila, ce confera respirabilitate, realizata dintr-un material special cu micro-pori. Acest material special permite o termoreglare si creaza un microclimat ideal in interiorul pantofului.

Inovatia este parte din ADN-ul Geox si de cand misiunea brandului este de a livra solutii tehnologice care sa asigure respirabilitatea si impermeabilitatea, mai multe articole de incaltaminte au fost dezvoltate si fac parte dintr-o linie speciala.

Mai mult de 100 de tari urmeaza astazi drumul trasat de catre brandul italian, creat prin imbinarea perfecta de tehnologii si stiluri.