CALVIN KLEIN

1858 produse

CALVIN KLEIN

Calvin Klein, Inc., unul dintre liderii in materie de fashion si design la nivel mondial, si-a inceput activitatea in 1968 cand Calvin Klein si un prieten din copilarie au vazut pentru prima oara o haina office pentru femei. Munca lui Klein i-a castigat rapid recunoasterea datorita liniilor curate si formelor sobre pe care acesta le folosea pentru a-si lasa amprenta, care au trezit interesul presei si personalitatilor din lumea retail-ului, ajutand la propagarea imaginii brand-ului sau.
Acest moment de expansiune a continuat pe parcursul anilor 1970 pe masura ce aprecierea pentru stilul sau modern si filosofia sa creativa, cresteau. In drumul sau spre a deveni un adevarat lifestyle brand, compania si-a extins oferta spre categorii ca ready-to-wear, designer jeans, lenjerie si parfumuri, si a inceput sa le infatiseze in campaniile de advertising devenite deja adevarate icon-uri. De-a lungul timpului, expansiunea de succes a rezultat in ceea ce este astazi brand-ul Calvin Klein, un centru de forta creatoare cu un renume mondial, pe scena fashion.

Brand-ul Calvin Klein platinum label este pozitionat ca fiind o punte contemporana, definita ca fiind urbana, taioasa si in tendinte. Categoriile de produse incorporate in aceast brand pornesc de la accesoriile pentru femei si barbati, cum sunt gentile, accesorii din piele si incaltaminte.