A fost detectata o versiune de browser inactuala. Pentru cea mai buna experienta, te rugam sa-ti actualizezi browserul. Am inteles

Contacteaza-ne

DESPRE LIVRARE

"LIVRARE ASTAZI"

Livrarea “Astazi” este disponibila in Bucuresti si Ilfov, 7 zile din 7, inclusiv in weekend, presupune o livrare programata prin selectarea intervalului orar de livrare dorit si disponibil in ziua comenzii. In pagina produsului pe care doresti sa il achizitionezi poti verifica disponibilitatea intervalului de livrare. Selectia intervalului o poti face in cosul de cumparaturi, inainte de a face plata.

Livrarea "Astazi" este realizata prin curier rapid si are o taxa de transport de 9.99 lei pentru orice comanda peste 300 lei.

 

"LIVRARE CAND VREI TU"

Livrarea “Cand vrei tu” este disponibila in Bucuresti si Ilfov, 7 zile din 7, inclusiv in weekend, presupune o livrare programata prin selectarea zilei si a intervalului de livrare dorit. In pagina produsului pe care doresti sa il achizitionezi poti verifica disponibilitatea intervalului de livrare. Selectia intervalului o poti face in cosul de cumparaturi, inainte de a face plata.

Livrarea "Cand vrei tu" este realizata prin curier rapid si are o taxa de transport de 9.99 lei pentru orice comanda peste 300 lei.

 

"LIVRARE prin CURIER" a DOUA ZI, chiar si in WEEKEND in Bucuresti

Vrei sa primesti sambata ce ai comandat vineri? Sau sa primesti duminica ce ai comandat sambata?

Plaseaza comanda, de luni pana duminica, pana la ora 24:00 si iti livram produsele a DOUA ZI. Chiar si in WEEKEND!

 

"LIVRARE in SHOWROOM"

Livram rapid comenzile Fashion Days in toate showroom-urile eMAG din toata Romania. Comanda ta poate ajunge chiar si a doua zi.

In Bucuresti Baneasa (cel mai nou si mare showroom), Titan si Crangasi, comada ta poate ajunge chiar si in aceeasi zi.

 

"LIVRARE in POSTA ROMANA"

Livram rapid comenzile Fashion Days intr-o retea de peste 500 oficii Posta Romana din toata tara.

 

DESCHIDERE COLET LA LIVRARE

Dupa ce ai plasat o comanda, intuim ca nerabdarea si curiozitatea ta vor creste in asteptarea produselor dorite. Ei bine, atunci cand coletul ajunge la destinatie, il poti deschide sa vezi continutul in prezenta curierului, inainte se platesti. Verifica daca produsul sau produsele sunt cele comandate de tine, daca culoarea e ceea ce ti-ai dorit sau orice altceva in legatura cu starea articolelor. Daca iti doresti aceasta posibilitate, curierul este obligat sa astepte cat timp tu verifici continutul coletului. Sa stii ca optiunea asta nu presupune si probarea artcolelor, ci doar verificarea lor.

Daca alegerile facute nu sunt pe gustul tau sau sunt sub asteptari (indiferent ca e vorba de culoare, material, calitate etc.) poti opta pentru returul acestora pe loc. Iata cum:

  • Daca ai ales plata ramburs, solicita verificarea coletului inainte sa platesti curierului.
  • Daca ai ales plata cu cardul, iti vom vira in cel mai scurt timp posibil suma echivalenta produselor returnate in contul din care s-a facut plata.

Trebuie sa stii: daca alegi sa returnezi articolele dupa ce ai verificat pachetul, e important sa stii ca trebuie sa returnezi toate produsele, nu poti refuza unul singur sau doua si sa le pastrezi pe celelalte.

Daca alegi returul dupa verificarea pachetului, costul de transport este din partea noastra.
 

Produse vizualizate recent
Sterge tot
Nu ai vizualizat niciun produs. Poti cauta anumite produse cu ajutorul casutei de cautare din partea de sus.
Activeaza aceasta functie pentru a putea vedea lista cu produse vizualizate recent.