A fost detectata o versiune de browser inactuala. Pentru cea mai buna experienta, te rugam sa-ti actualizezi browserul. Am inteles

  Contacteaza-ne

  DESPRE LIVRARE

  Daca esti client Genius, ai transport gratuit la easybox pentru comenzi de minimum 50 lei, iar in showroom eMAG, Oficii Posta Romana sau la curier pentru comenzi de minimum 100 lei. 

   

  Livrare prin CURIER a DOUA ZI, chiar si in WEEKEND in Bucuresti

  Vrei sa primesti sambata ce ai comandat vineri? Sau sa primesti duminica ce ai comandat sambata?

  Plaseaza comanda, de luni pana duminica, pana la ora 24:00 si iti livram produsele a DOUA ZI. Chiar si in WEEKEND!

  De asemenea, in cazul platii la livrare/ramburs prin curier, intr-un showroom eMAG sau prin intermediul Oficiilor Posta Romana (pick-up points) se aplica o taxa de procesare plata la livrare in valoare de 7 lei.

  In cazul platii la easybox, se aplica o taxa de procesare plata la livrare in valoare de 6 lei.

  “LIVRARE FARA GRIJI”

  Este noul serviciu ce presupune livrarea coletului tau Fashion Days pe baza de PIN personalizat, la usa ta, fara contact. Serviciul este gratuit si disponibil exclusiv pentru plata cu cardul. 

  In dimineata livrarii, atunci cand comanda va fi preluata de catre curieri, vei primi un SMS care va contine toate detaliile comenzii si PIN-ul de confirmare pe care trebuie sa il comunici curierului dupa ce intri in posesia coletului. Acest PIN va inlocui semnatura de primire din serviciul clasic. Curierul va lasa coletul in fata usii sau conform specificatiilor tale, apoi va introduce in sistem PIN-ul primit de la tine, ceea ce va stabili statusul comenzii tale ca fiind ‘Livrat’.
   

  Ridicare eMAG easybox

  eMAG easybox reprezinta cea mai noua optiune de livrare pentru comenzile tale. Produsele dorite sunt livrate intr-un locker securizat, disponibil non-stop in peste 2000 de puncte de ridicare din intreaga tara.
  Serviciul eMAG easybox este marcat in pagina produselor eligibile si la finalizarea comenzii, in sectiunea Modalitate livrare.

  Conditii de livrare:
  *plata se face doar cu cardul, online sau la ridicarea produselor; poate fi folosit si card contactless

  **De asemenea, in cazul platii cu cardul la easybox, se aplica o taxa de procesare plata la livrare in valoare de 6 lei. Daca plata a fost facuta online, la plasarea comenzii, aceasta taxa nu se aplica.

  ***In situatia in care la momentul livrarii easyboxul selectat este plin, coletul va fi redirectionat catre un alt easybox din apropiere. Acest lucru se intampla in cazul in care, dupa incercari repetate de incarcare a coletului, niciun sertar nu va fi disponibil. Easyboxul catre care se va redirectiona coletul se afla in proximitatea punctului de livrare selectat. Te vom informa atat inainte, cat si dupa redirectionarea coletului.
   

  Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de acest serviciu pentru produsele eligibile:
  1.      Adauga produsele in cos si selectează modalitatea de LIVRARE IN PUNCT DE RIDICARE.
  2.      Alege eMAG easybox si unul dintre punctele de livrare din lista sau de pe harta, cum iti este mai simplu.
  3.      Atunci cand comanda ta ajunge in locker, vei primi SMS cu un cod PIN, iar pe email codul QR si PIN. Odata scanat sau introdus codul la punctul de ridicare, acesta va debloca compartimentul in care se află coletul tau.
  4.      Ai la dispozitie 36 de ore pentru ridicare din momentul primirii SMS-ului.

  Livrare in SHOWROOM eMAG

  Livram rapid comenzile Fashion Days in toate showroom-urile eMAG din toata Romania. Comanda ta poate ajunge chiar si a doua zi.

  In Bucuresti Baneasa (cel mai nou si mare showroom), Titan si Crangasi, comanda ta poate ajunge chiar si in aceeasi zi.

  In cazul platii ramburs la ridicarea produselor din showroom, se aplica o taxa de procesare plata in valoare de 7 lei. 

  Livrare in Oficiu POSTA ROMANA

  Livram rapid comenzile Fashion Days intr-o retea de peste 600 oficii Posta Romana din toata tara.

  In cazul platii ramburs la ridicarea produselor din Oficiu Posta Romana (pick-up points), se aplica o taxa de procesare plata in valoare de 7 lei. 


  DESCHIDERE COLET LA LIVRARE

  Dupa ce ai plasat o comanda, intuim ca nerabdarea si curiozitatea ta vor creste in asteptarea produselor dorite. Ei bine, atunci cand coletul ajunge la destinatie, il poti deschide sa vezi continutul in prezenta curierului, inainte se platesti. Verifica daca produsul sau produsele sunt cele comandate de tine, daca culoarea e ceea ce ti-ai dorit sau orice altceva in legatura cu starea articolelor. Daca iti doresti aceasta posibilitate, curierul este obligat sa astepte cat timp tu verifici continutul coletului. Sa stii ca optiunea asta nu presupune si probarea artcolelor, ci doar verificarea lor.

  Daca alegerile facute nu sunt pe gustul tau sau sunt sub asteptari (indiferent ca e vorba de culoare, material, calitate etc.) poti opta pentru returul acestora pe loc. Iata cum:

  • Daca ai ales plata ramburs, solicita verificarea coletului inainte sa platesti curierului.
  • Daca ai ales plata cu cardul, iti vom vira in cel mai scurt timp posibil suma echivalenta produselor returnate in contul din care s-a facut plata.

  Trebuie sa stii: daca alegi sa returnezi articolele dupa ce ai verificat pachetul, e important sa stii ca trebuie sa returnezi toate produsele, nu poti refuza unul singur sau doua si sa le pastrezi pe celelalte.

  Daca alegi returul dupa verificarea pachetului, costul de transport este din partea noastra.