Puma

Puma

3500 produse

Puma

Echipament sportiv Puma Romania

Puma este printre cei mai mari producatori de pantofi sport si accesorii din lume. Fratii Rudolf si Adolf Dassler au pus bazele Dassler Brothers Shoe Factory in Herzogenaurach, Germania, dar mai tarziu s-au separat si Rudolf Dassler a decis sa scrie istoria in ceea ce priveste industria de incaltaminte sportiva, cu PUMA. Cand vine vorba despre stil, performanta si inovatie, PUMA este brandul care si-a creat un renume in ceea ce priveste designul de incaltaminte pentru cei mai rapizi atleti din lume.

Articole sportive performante

Puma a realizat produse sportive performante, de la incaltaminte la accesorii, nu doar pentru fotbal, dar si pentru alergat, antrenamente si fitness, golf si sporturi cu motor.
De-a lungul anilor, PUMA a colaborat de asemenea cu branduri de renume precum Alexander McQueen, Mihara Yasuhiro si Hussein Chalayan, sub numele PUMA Black Label. Avand ca principal atribut performanta, produsele acestui brand se concentreaza pe calitate, stil premium, functionalitate si inovatie, mesajul PUMA fiind: "Mereu mai rapid". Acesta reflecta istoria bogata a brandului si dorinta realizarii unor produse mai usoare si mai performante pentru a oferi mai multa agilitate celor care poarta articole sportive PUMA..