Esprit

1256 produse

Esprit

Stil si creativitate de la Esprit Romania

Esprit este un brand care se adreseaza celor care pun pe primul loc stilul si calitatea pieselor vestimentare. Esprit se face remarcat prin melanjul de creativitate, seriozitate si atitudinea jucausa, tipic californiana. Fondat in 1968 in San Francisco de catre Susie si Doug Tompkins, filosofia acestui brand este transpusa nu doar in croiala lejera, usor de recunoscut, ci si in detaliile realizate manual, in calitatea ce trece testul timpului, in materialele naturale folosite si in productia responsabila.

Colectii de calitate la preturi accesibile

Colectiile poarta semnatura designerilor internationali si includ piese unice si pline de stil, de la articole casual contemporane si relaxate la rochii impecabile. Mai mult, colectiile de haine sport, lenejerie intima si accesorii distinctive completeaza oferta brandului.
Colectiile Trend reflecta temele, culorile si formele folosite pe podiumurile de moda, in timp ce diviziile de denim Esprit ofera calitate, maiestrie si executie impecabila.
Esprit a evoluat si si-a extins prezenta in peste 40 de tari, cu peste 1000 de magazine directe si peste 9000 de puncte de vanzare, inclusiv parteneri de franciza si spatii in marile magazine, ce impartasesc filosofia si standardele calitative ale companiei.
Oferind elementele esentiale pentru alcatuirea unei garderobe ideale, Esprit ramane in topul modei internationale.