Columbia

345 produse

Columbia

Fondata in 1938, Columbia, afacerea de familie ce a luat proportii internationale, cunoaste toate secretele productiei de echipamente pentru exterior. Ridicandu-se intotdeauna la inaltimea reputatiei sale, brandul implineste nevoile amatorilor de natura si foloseste cele mai noi tehnologii pentru a da nastere unor produse de inalta performanta. Inca de la fondarea sa, compania a lucrat continuu la imbunatatirea performantelor si a inovatiei, avand o singura filosofie in minte: "a incerca lucruri noi".

Astazi, produsele Columbia sunt vandute intr-o multitudine de tari iar compania se asigura ca fiecare client sa primeasca ceea ce ofera. Brandul nu este interesat doar in reducerea impactului asupra mediului, ci si in sustinerea corporatiilor ce impartasesc de asemenea pasiunea pentru mediul exterior.

Dupa mai mult de 70 de ani de existenta, putem spune ca brandul Columbia cunoaste tot ceea ce este de stiut despre imbracamintea de exterior. Produsele sale asigura confort si protectie indiferent de excursia pe care alegi sa o faci.