A fost detectata o versiune de browser inactuala. Pentru cea mai buna experienta, te rugam sa-ti actualizezi browserul. Am inteles

Modalitati de plata

Modalitati de plata

Iti punem la dispozitie urmatoarele optiuni de plata, cu mentiunea ca nu toate sunt disponibile in orice moment, din considerente tehnice.
Plata prin Pay by Click
Plateste mai usor si mai rapid utilizand unul dintre cardurile salvate in contul tau pentru aceasta adresa de livrare si nu va mai fi necesar sa introduci toate datele aferente cardului tau. Poti salva carduri de debit si de credit. Pentru cardurile de credit, nu se pot efectua plati in rate prin Pay By Click. Vei fi redirectionat catre pagina de validare PayU dupa plasarea comenzii.

Dupa plasarea comenzii, Payu va valida plata facuta de tine.
Plata prin MasterPass
MasterPass este un portofel digital MasterCard ce faciliteaza plata bunurilor si serviciilor achizitionate de pe site-uri sau aplicatii de comert electronic. Folosind aceasta metoda de plata, nu va mai fi nevoie sa introduceti la fiecare achizitie datele de card. MasterPass stocheaza si trimite datele dumneavoastra catre comerciant printr-un mediu securizat, asigurandu-se ca procesul de achizitie sa fie unul simplificat, dar si desfasurat in conditii de maxima siguranta.
Plata cu cardul

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti prin carduri de cumparaturi in RATE.

Banca Transilvania
Descopera cardul STAR de la Banca Transilvania. Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR. Pentru mai multe detalii suna la: 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila *8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila 
0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international

BRD Finance
Prin cardul de credit BRD Finance MasterCard ai pana la 12 RATE cu 0 dobanda. Iata un exemplu de rambursare a unei tranzacţii în valoare de 2.400 lei,prin “12 RATE 0% DOÂBNDĂ”: dobândă anuală fixă: 0%; DAE: 0%; valoarea ratei lunare: 200 lei; durata contractului de credit: 12 luni; costul total al creditului: 0 lei; valoarea totală a creditului: 2.400 lei; valoarea totală plătibilă: 2.400 lei. Pentru administrarea creditului, se percepe lunar un comision de 4 lei, indiferent de numărul și tipul tranzacțiilor efectuate. Asigurarea de viaţă nu este disponibilă pentru această tranzacţie. Prezentele informaţii sunt orientative şi nu au valoare contractuală.

Raiffeisen Bank 
Detii un card de cumparaturi? Acum poti achizitiona mai usor tot ce iti doresti in rate fara dobanda. Pentru mai multe detalii cu privire la cardurile de cumparaturi RaiffeisenBank suna la: 031 227 5822.

CardAvantaj – Credit Europe Bank
CardAvantaj emis sub sigla MasterCard / Visa este un card de credit in lei cu utilizare nationala si internationala, ce ofera urmatoarele avantaje: Rate FARA DOBANDA*, BONUS pentru FIECARE tranzactie efectuata prin card (0,3% din valoarea fiecarei tranzactii), PERIOADĂ DE GRATIE de pana la 45 de zile, in care nu se percepe dobanda pentru tranzactiile comerciale (inclusiv in sistemul de rate), ZERO LEI taxa de emitere (inclusiv pentru cardurile suplimentare). *Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca.
Pentru detalii cu privire la CardAvantaj, suna la CEBLine 0750.000.000 / 0724.100.000 (apelabile din orice retea, la tarif normal).

 

Plata la Livrare
DPD Romania
Vei plati numerar in momentul livrarii comenzii.