A fost detectata o versiune de browser inactuala. Pentru cea mai buna experienta, te rugam sa-ti actualizezi browserul. Am inteles

Modalitati de plata

Modalitati de plata

La noi in shop ai o varietate de optiuni de plata, in functie de preferintele tale.
Plateste prin Pay by Click
Plateste mai usor si mai rapid utilizand unul dintre cardurile salvate in contul tau pentru aceasta adresa de livrare si nu va mai fi necesar sa introduci toate datele aferente cardului tau. Poti salva carduri de debit si de credit. Pentru cardurile de credit, nu se pot efectua plati in rate prin Pay By Click. Vei fi redirectionat catre pagina de validare PayU dupa plasarea comenzii.

Salveaza datele cardului la urmatoarea plata, iar noi le vom retine in deplina siguranta pentru ca tu sa poti plasa urmatoarea comanda fara a mai introduce datele, ci doar folosind optiunea Pay by Click. Poti salva mai multe carduri de debit si de credit. Dupa ce plasezi comanda, vei fi redirectionat catre pagina de validare a platii PayU.
Plateste cu cardul

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti prin carduri de cumparaturi in RATE.

Alpha Bank

Plateste cu AlphaCard de cumparaturi de la Alpha Bank si beneficiezi de pana la 6 rate fara dobanda.
Pentru toate platile cu AlphaCard de cumparaturi acumulezi 1 Punct Alpha Shop pentru fiecare 1 leu cheltuit. Pentru mai multe informatii despre programul de recompense Alpha Shop de la Alpha Bank intra pe www.alphacards.ro. In program sunt incluse urmatoarele carduri de cumparaturi:  AlphaCard Visa Credit, Alpha MasterCard Credit si AlphaCard Visa Gold (RON).

Pentru asistenta si informatii suplimentare contacteaza Serviciului Suport Clienti:

Tel: +4 021 319 9350 - pentru urgente carduri, disponibil 24 de ore din 24h | Tel Verde: 08008 alpha (08008 25742) - apel gratuit din reteaua Telekom Romania | E-mail: alphacards@alphabank.ro

Banca Transilvania
Descopera cardul STAR de la Banca Transilvania. Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR. Pentru mai multe detalii suna la: 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila *8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila 
0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international

BRD

Pentru plati sigure pe internet, serviciul 3D Secure este activat automat. La fiecare tranzactie primesti un cod unic prin sms pentru validare.
Informatii suplimentare despre cardurile de credit BRD poti obtine la numerele de telefon:
+4 021 302 6161 (apelabil din orice rețea)
TelVerde:0800 803 803 (gratuit, disponibil doar în rețeaua fixă Telekom România)
*BANCA/*22622 (tarif normal în reţeaua Orange şi Vodafone)

Credit Europe Bank

CardAvantaj, emis sub sigla MasterCard / Visa, este un card de credit în lei cu utilizare națională și internațională, ce oferă urmatoarele avantaje:

  • Până la 24 de rate fără dobândă* în rețeaua de magazine partenere;
  • Cea mai mare rețea de magazine partenere: peste 9,500 de locații;
  • ZERO lei taxa de emitere (inclusiv pentru cardurile suplimentare);
  • BONUS 0,3% pentru FIECARE tranzacție efectuată prin card;
  • Perioadă de grație de până la 45 de zile;
  • Posibilitatea de a achita rapid cumpărăturile, folosind tehnologia contactless;
  • Plăți Online -> Securitatea tranzacțiilor este asigurată prin sistemul 3D Secure (MasterCard Secure Code și Verified by Visa);

Cum poți obține un CardAvantaj:

  • • Aplică online pe www.cardavantaj.ro
  • • Sună la CEBLine: 0750.000.000 / 0724.100.000 (disponibile non-stop la tarif normal).
  • • Vino în cea mai apropiată sucursală Credit Europe Bank și află pe loc ce limită de credit poți obține pe noul tău CardAvantaj!

* Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă.

Pentru un card de credit CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic cu o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

** Poți solicita ulterior majorarea limitei de credit prin prezentarea documentelor de venit (de exemplu, adeverința de venit, declarația privind veniturile pe anul anterior etc.).

BRD Finance 
Prin cardul de credit BRD Finance MasterCard ai pana la 12 RATE cu 0 dobanda. Iata un exemplu de rambursare a unei tranzacţii în valoare de 2.400 lei,prin “12 RATE 0% DOÂBNDĂ”: dobândă anuală fixă: 0%; DAE: 0%; valoarea ratei lunare: 200 lei; durata contractului de credit: 12 luni; costul total al creditului: 0 lei; valoarea totală a creditului: 2.400 lei; valoarea totală plătibilă: 2.400 lei. Pentru administrarea creditului, se percepe lunar un comision de 4 lei, indiferent de numărul și tipul tranzacțiilor efectuate. Asigurarea de viaţă nu este disponibilă pentru această tranzacţie. Prezentele informaţii sunt orientative şi nu au valoare contractuală.

ING Bank

ING Credit Card, cardul de credit pe care il primesti pe loc ca sa-ti iei tot ce vrei, e special gandit pentru shopping in tara sau in strainatate. Poti imparti cheltuielile in rate egale fara dobanda, atunci cand il folosesti pentru achizitii la partenerii ING. Pe ing.ro poti vedea lista completa si mereu actualizata cu noi parteneri, impreuna cu numarul de rate pentru fiecare dintre ei. Pentru mai multe detalii, poti vizita orice ING Office sau  www.ing.ro

 

Raiffeisen Bank 
Detii un card de cumparaturi? Acum poti achizitiona mai usor tot ce iti doresti in rate fara dobanda. Pentru mai multe detalii cu privire la cardurile de cumparaturi RaiffeisenBank suna la: 031 227 5822.

 

 

 

Plateste la livrare
DPD, Fan Curier, Cargus, Sameday
Vei plati numerar in momentul livrarii comenzii.
Produse vizualizate recent
Sterge tot
Nu ai vizualizat niciun produs. Poti cauta anumite produse cu ajutorul casutei de cautare din partea de sus.
Activeaza aceasta functie pentru a putea vedea lista cu produse vizualizate recent.