A fost detectata o versiune de browser inactuala. Pentru cea mai buna experienta, te rugam sa-ti actualizezi browserul. Am inteles

Modalitati de plata

Modalitati de plata

Iti punem la dispozitie urmatoarele optiuni de plata, cu mentiunea ca nu toate sunt disponibile in orice moment, din considerente tehnice.
Plata prin Pay by Click
Plateste mai usor si mai rapid utilizand unul dintre cardurile salvate in contul tau pentru aceasta adresa de livrare si nu va mai fi necesar sa introduci toate datele aferente cardului tau. Poti salva carduri de debit si de credit. Pentru cardurile de credit, nu se pot efectua plati in rate prin Pay By Click. Vei fi redirectionat catre pagina de validare PayU dupa plasarea comenzii.

Dupa plasarea comenzii, Payu va valida plata facuta de tine.
Plata cu cardul

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti prin carduri de cumparaturi in RATE.

Alpha Bank

Plateste cu AlphaCard de cumparaturi de la Alpha Bank si beneficiezi de pana la 6 rate fara dobanda.
Pentru toate platile cu AlphaCard de cumparaturi acumulezi 1 Punct Alpha Shop pentru fiecare 1 leu cheltuit. Pentru mai multe informatii despre programul de recompense Alpha Shop de la Alpha Bank intra pe www.alphacards.ro. In program sunt incluse urmatoarele carduri de cumparaturi:  AlphaCard Visa Credit, Alpha MasterCard Credit si AlphaCard Visa Gold (RON).

Pentru asistenta si informatii suplimentare contacteaza Serviciului Suport Clienti:

Tel: +4 021 319 9350 - pentru urgente carduri, disponibil 24 de ore din 24h | Tel Verde: 08008 alpha (08008 25742) - apel gratuit din reteaua Telekom Romania | E-mail: alphacards@alphabank.ro

Banca Transilvania
Descopera cardul STAR de la Banca Transilvania. Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR. Pentru mai multe detalii suna la: 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila *8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila 
0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international

BRD
Prin cardurile de credit  BRD, poti plati in pana la 24 de rate fara dobanda tranzactiile mai mari de 200 de lei. Oferta valabila pana la 31.01.2018.
Pentru plati sigure pe internet, serviciul 3D Secure este activat automat. La fiecare tranzactie primesti un cod unic prin sms pentru validare.
Informatii suplimentare despre cardurile de credit BRD poti obtine la numerele de telefon:
+4 021 302 6161 (apelabil din orice rețea)
TelVerde:0800 803 803 (gratuit, disponibil doar în rețeaua fixă Telekom România)
*BANCA/*22622 (tarif normal în reţeaua Orange şi Vodafone)

BRD Finance 
Prin cardul de credit BRD Finance MasterCard ai pana la 12 RATE cu 0 dobanda. Iata un exemplu de rambursare a unei tranzacţii în valoare de 2.400 lei,prin “12 RATE 0% DOÂBNDĂ”: dobândă anuală fixă: 0%; DAE: 0%; valoarea ratei lunare: 200 lei; durata contractului de credit: 12 luni; costul total al creditului: 0 lei; valoarea totală a creditului: 2.400 lei; valoarea totală plătibilă: 2.400 lei. Pentru administrarea creditului, se percepe lunar un comision de 4 lei, indiferent de numărul și tipul tranzacțiilor efectuate. Asigurarea de viaţă nu este disponibilă pentru această tranzacţie. Prezentele informaţii sunt orientative şi nu au valoare contractuală.

ING Bank

ING Credit Card, cardul de credit pe care il primesti pe loc ca sa-ti iei tot ce vrei, e special gandit pentru shopping in tara sau in strainatate. Poti imparti cheltuielile in rate egale fara dobanda, atunci cand il folosesti pentru achizitii la partenerii ING. Pe ing.ro poti vedea lista completa si mereu actualizata cu noi parteneri, impreuna cu numarul de rate pentru fiecare dintre ei. Pentru mai multe detalii, poti vizita orice ING Office sau  www.ing.ro

 

Raiffeisen Bank 
Detii un card de cumparaturi? Acum poti achizitiona mai usor tot ce iti doresti in rate fara dobanda. Pentru mai multe detalii cu privire la cardurile de cumparaturi RaiffeisenBank suna la: 031 227 5822.

 

 

 

Plata la Livrare
DPD, Fan Curier, Cargus, Sameday
Vei plati numerar in momentul livrarii comenzii.
Produse vizualizate recent
Sterge tot
Nu ai vizualizat niciun produs. Poti cauta anumite produse cu ajutorul casutei de cautare din partea de sus.
Activeaza aceasta functie pentru a putea vedea lista cu produse vizualizate recent.