A fost detectata o versiune de browser inactuala. Pentru cea mai buna experienta, te rugam sa-ti actualizezi browserul. Am inteles

Contacteaza-ne

Informatii retur

Vrei sa returnezi ceva? Nimic mai simplu. Doar urmeaza pasii de mai jos si asigura-te ca respecti termenul de 30 de zile calendaristice:

  • In colet, alaturi de produse, vei gasi un FORMULAR DE RETUR. Completeaza pe coloana "Ref. Cantitate" numarul produselor ce urmeaza a fi returnate. O celula libera pe coloana de cantitate indica faptul ca produsul a fost pastrat de tine. Pe ultima coloana noteaza codul aferent motivului returnarii. De exemplu: daca doresti sa returnezi un produs pentru ca este prea mic, noteaza codul "2". Este de preferat sa efectuați returul în ambalajul original al acestuia. În cazul returnarii produsului în alt ambalaj decât cel în care produsul a fost livrat, returul va fi acceptat dacă produsul nu prezintă urme de uzură, nu este deteriorat, are toate etichetele atașate și este complet – inclusiv cu accesorii, certificat de garanție, manual de instrucțiuni, etc. Va reamintim ca produsele se probeaza fara indepartarea etichetei detasabile, deoarece exista riscul deteriorarii ori pierderii acesteia. Astfel, returul unui produs fara eticheta nu poate fi acceptat deoarece acesta nu mai poate fi recomercializat.

    Este foarte important sa introduci FORMULARUL DE RETUR in colet, pentru a ne permite imbunatatirea serviciilor si o procesare rapida a returului.

  • Te rugam sa dezlipesti ETICHETA RETUR si sa o lipesti pe exteriorul coletului, intr-un loc vizibil, usor de scanat. Te rugam sa iei in considerare ca eticheta retur nu reprezinta un document de transport.

  • Utilizatorii inregistrati pot returna coletul gratuit la sediul Fashion Days, prin firma de curierat DPD, folosind functionalitatea din CONTUL MEU - Retururi. Astfel, un curier DPD va ridica coletul gratuit de la o adresa selectata de tine. Alternativ, poti trimite coletul prin intermediul oricarei companii de curierat ori prin Posta Romana, insa costurile de returnare vor fi suportate de catre tine.

    Adresa retur: Fashion Days Shopping, Str. Stefania NR. 4-6, Dragomiresti Vale, sat Dragomiresti Deal, Ilfov, in incinta A1 Industrial Business Park, RO-077096 sau la OP Chiajna, CP #18

  • Odata ce coletul tau ajunge la noi si este scanat vei primi un email de confirmare. Dupa efectuarea controlului calitativ si cantitativ al produselor returnate vei primi un al doilea email cu detalii pe care te rugam sa le verifici cu atentie, intrucat pe baza acestor date se va efectua plata returului. Nu uita sa ne transmiti contul IBAN (precizand si titularul acestuia) pe adresa de email fashion@fashiondays.ro.

    Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Pentru informatii suplimentare nu ezita sa ne contactezi.