CALVIN KLEIN JEANS

1137 produse

CALVIN KLEIN JEANS

Calvin Klein, Inc., unul dintre liderii in materie de fashion si design la nivel mondial, si-a inceput activitatea in 1968 cand Calvin Klein si un prieten din copilarie au vazut pentru prima oara o haina office pentru femei. Munca lui Klein i-a castigat rapid recunoasterea datorita liniilor curate si formelor sobre pe care acesta le folosea pentru a-si lasa amprenta, care au trezit interesul presei si personalitatilor din lumea retail-ului, ajutand la propagarea imaginii brand-ului sau.

Acest moment de expansiune a continuat pe parcursul anilor 1970 pe masura ce aprecierea pentru stilul sau modern si filosofia sa creativa, cresteau. In drumul sau spre a deveni un adevarat lifestyle brand, compania si-a extins oferta spre categorii ca ready-to-wear, designer jeans, lenjerie si parfumuri, si a inceput sa le infatiseze in campaniile de advertising devenite deja adevarate icon-uri. De-a lungul timpului, expansiunea de succes a rezultat in ceea ce este astazi brand-ul Calvin Klein, un centru de forta creatoare cu un renume mondial, pe scena fashion.

De la lansarea sa in 1978, Calvin Klein Jeans a fost recunoscut ca un brand denim original. Chiar si astazi, la mai bine de 30 de ani de la semnatura iconica a brandului, ce reprezinta simbolul omega cusut pe buzunarele jeansilor, brandul este in continuare cunoscut pentru detaliile unice, inovatille in ceea ce priveste tratarea materialelor si croielile impecabile. Stilul Calvin Klein Jeans include tinute inspirate si fresh, pentru femei si barbati, precum si accesorii, genti, ceasuri, bijuterii si incaltaminte.