GUESS

2866 produse

GUESS

In 1981, fratii Marciano au parasit sudul Frantei, si-au urmat visul si au fondat GUESS, compania care a redefinit denimul si a devenit unul din cele mai apreciate si influente branduri din lume.

Maurice Marciano este cel care se ocupa de design si vanzari, in timp ce Paul este responsabil cu imaginea si publicitatea. Reclamele emblematice alb-negru, cu modele precum Naomi Campbell, Claudia Schiffer sau Drew Barrymore, alaturi de colectiile de haine si accesorii, fac parte din povestea de succes GUESS: un simbol al spiritului tanar, sexy si aventuros.

Mai mult decat atat, GUESS a colaborat cu unul din cei mai celebri bloggeri de moda, Elin Kling, pentru a crea colectia Elin Kling for Marciano. Aceasta frumusete suedeza a fost dintotdeauna o mare fana GUESS si, pentru aceasta experienta unica, a declarat ca a fost inspirata de matadori si feminitatea spaniola tipica.

Brandul are, in prezent, peste 1210 de magazine in intreaga lume, o serie de linii de succes, precum GUESS by Marciano, GUESS kids sau GUESS watches, si continua sa fie simbolul stilului distins, atemporal.