Trussardi

60 produse

Trussardi

Trussardi, veritabila marca “made in Italy”, a fost fondata in 1911 la Bergamo, de catre Dante Trussardi, un creator apreciat pentru stilul sau sofisticat, subtil si inovator. Compania care a inceput de la productia de manusi de lux s-a transformat ulterior intr-un brand solid, cu peste 400 de puncte de vanzare si alte trei linii de succes: Trussardi, Tru Trussardi si Trussardi Jeans.

Inca de la inceput, Trussardi a reprezentat un reper al excelentei, al experimentarii si al inovatiei. In anii 60, nepotul lui Dante, Nicola Trussardi, a preluat afacerea si a extins brandul pana in punctul in care acesta a devenit o definitie a unui mod de viata. Tehnicile de prelucrare a pielii, manopera fina, traditionala si logoul “Greyhound” se regasesc nu doar in creatiile vestimentare, ci si in design-ul interior, in arta si domeniul culinar. Ca marturie stau localul cosmopolit Il Ristorante Trussardi Alla Scala, numeroase proiecte spectaculoase de design si, bineinteles, Fondazione Nicola Trussardi.

Astazi, brandul sfideaza trendurile si respecta in continuare principiile dupa care s-a ghidat inca de la inceputuri: maiestria italieneasca, creativitatea si calitatea fara cusur.