Sonia Rykiel

Nu au fost gasite produse.

Sonia Rykiel

Binecunoscuta drept "regina tricotajelor", Sonia Rykiel si-a lansat faimosul brand eponim in anul 1968. In acel an, designerul autodidact care nu cunostea la inceput prea multe despre tricotat si-a deschis primul butic pe strada Grenelle in Paris, deschizand astfel calea spre ceea ce a devenit rapid una dintre cele mai faimoase case de moda pariziene.

Brandul ei facea parte din miscarea ready-to-wear iar semnul sau distinctiv, tricotajele mult ravnite, i-au adus pe loc succesul. Sinonima cu stilul neobisnuit, excentric si distinctiv ce are in spatele sau exact doza de umor de care are nevoie, Sonia Rykiel a devenit favorita intre parizienii pasionati de arta.

Faimoasa creatoare, aparatoare al "confortului necomplicat" este cunoscuta in lumea intreaga pentru articolele de imbracaminte cu aspect suprapus, dungile in culorile curcubeului si salurile masive din blana. Sonia a stiut cum sa le adauge tuturor modelelor sale splendide doza perfecta de sensibilitate ingenua si de senzualitate. Fara a-i fi frica sa inainteze si sa improvizeze, designerul remarcabil continua sa creeze o colectie fascinanta dupa alta. De aceea, conceptul de a deveni o femeie Sonia Rykiel s-a transformat intr-o adevarata declaratie in indutria modei.

Multe colectii stau astazi in spatele povestii traseului construit de acest designer de succes, sfidand sezonul si codurile.