Sector

97 produse

Sector

Sector No Limits a fost lansat in 1973 si s-a dezvoltat incontinuu inca de atunci. Principiile care stau la baza acestui brand sunt: indestructibilitatea, designul Italian, sportul, precizia, performanta si inovatia. Ele au facut intordeauna parte din ADN-ul acestei companii.
Fiecare ceas al brandului este unic, emana pasiune pentru miscare si iubire fata de dezvoltarea tehnologica. Produsele Sector ilustreaza perfect filozofia sportului de performanta si demonstreaza pasiunea si loialitatea celor care le-au proiectat prin tehnologie si design.

In perioada anilor '80 si '90, mai multi atleti au castigat curse importante ajutati de ceasurile tehnice si sport Sector. Acesti eroi au ramas in mintea oamenilor, iar Sector No Limits a devenit intruchiparea calitatii tehnice si a performantei sportive.

In prezent, Sector No Limits sustine atletii aflati mereu in cautarea performantei, dar si pe cei care vor sa se simta plini de incredere in sine, dinamici, cei care nu se opresc niciodata din a-si testa limitele. Acest brand nu este reprezentativ numai in lumea sportiva, el ilustreaza si un stil de viata pentru cei carora le place sa isi depaseasca limitele si care doresc sa traiasca mai aproape de natura.