M Missoni

Nu au fost gasite produse.

M Missoni

De mai bine de jumatate de secol, brand-ul Missoni, a devenit cunoscut ca o adevarata forta in industria fashion. A schimbat identitatea articolelor tricotate si a creat o semnatura specifica acestui brand. Casa de moda italiana, care reprezinta mai degraba un stil de viata, fondata de Rosita si Ottavio Missoni a sedus audienta, inca de la inceput, cu modelele sale in zig zag.

M Missoni, sub-brandul sic, fresh si colorat nu face nicio exceptie de la regula. Sinonim cu un stil distinct, tanarul brand M Missoni, fondat in 1998, ramane fildel codului casei de moda. Motive rafinate emblematice sau abstracte, inspirate de natura, arta si elemente din diferite culturi sunt aduse la lumina in fiecare sezon. Cu radacini adanci in traditie si cu un design de exceptie, piesele brandului pot fi purtate in orice moment al zilei, si sunt recunoscute pentru croielile impecabile.

De la fuste la pulovere si accesorii, sezonul acesta o varietate de sortimente este asteptata de la brandul M Missoni. Traditia si moda se completeaza inca o data: paleta de culori este una bogata, detaliile sunt evocative si semnatura in ceea ce priveste designul, nu face decat sa urmareasca povestea de succes a labe-ului.