Freddy

Nu au fost gasite produse.

Freddy

Freddy este un brand italienesc ce produce si distribuie haine si pantofi sport special realizate pentru fitness, dans si antrenamente. A fost fondat in anul 1976 de catre Carlo Freddi, care a decis sa creeze o colectie de articole de incaltaminte pline de stil, pe care a proiectat-o avandu-i in minte pe dansatori si pe gimnasti. Brandul a cunoscut un succes imediat, dat fiind ca Freddy nu doar ca a aderat la cerintele tehnice necesare artistilor, ci a si adaugat un plus de stil creatiilor sale. Labelul si-a inceput apoi expansiunea, adaugand la colectia initiala haine pentru femei, imbracaminte pentru barbati si colectii pentru copii. In 1993, litera "y" din numele brandului a devenit logoul companiei.
De-a lungul anilor '90 si 2000, brandul a devenit sponsorul oficial al asociatiilor majore de sport, printre care Federatia Italiana de Gimnastica si Baletul Regal al Londrei.

Cand echipa de design de la Freddy a decis sa adauge detalii extravagante tinutelor, imbinarea dintre sport si haine de casa a lansat conceptul de "Slounge". Ideea din spatele sau a fost aceea ca toate colectiile de haine ar trebui sa fie suficient de versatile incat sa poata fi purtate oricand si oriunde, fapt ce a dus la conceperea unei colectii de haine relaxate dar si seducatoare, relaxate insa pregatite de actiune, confortabile dar si impecabile din punct de vedere al performantelor tehnice.

Freddy este prezent astazi in pietele din Europa, Japonia, Coreea, Australia, Israel si Rusia. Pe langa faptul ca este prezent in mii de outleturi, Freddy are sapte magazine exclusive in Milano, Londra, Verona si Tokyo.