A fost detectata o versiune de browser inactuala. Pentru cea mai buna experienta, te rugam sa-ti actualizezi browserul. Am inteles

Despre Fashion Days

IMPORTANT ESTI TU

570x300-family

 

Primii pasi in online fashion

Orice poveste are un inceput, iar a noastra isi scrie primele pagini in 2009, pe cand fondatorii brandului s-au gandit sa ofere acces iubitorilor de moda la branduri exclusive, internationale, menite sa contribuie la o schimbare pozitiva a look-ului si a stilului fiecaruia. Indrazneata fiind, misiunea brandului in mediul online s-a conturat printr-o oferta variata de articole vestimentare, incaltaminte si accesorii pentru toate varstele. Daca vrei sa stii cum a evoluat povestea de la an la an, citeste in continuare si afla cum am reusit sa devenim un produs complet: un shop online cu o diversitate impresionanta de produse si branduri, accesibile oriunde si oricand.

 

Ani dintr-o poveste de succes
2009 – Cum spuneam, fondatorii brandului Fashion Days au pariat de la bun inceput pe doua domenii inovatoare transformatoare, cu potential nelimitat: moda si e-commerce-ul.
2011 – Ne-am alaturat grupului Naspers si ne-am dezvoltat accelerat din punct de vedere al serviciilor si al baneficiilor servicii si beneficii pentru clienti.
2012 – Anul acesta asta a fost definitoriu pentru evolutia noastra in piata pentru ca am reusit sa inovam prin tehnologie: am introdus aplicatia pentru mobil cu posibilitate de plata cu cardul. Am fost primul retailer de fashion online din Romania ce a oferit aceasta posibilitate (ca sa nu repetam inovator, inovatie) a lansat o astfel de inovatie.
2013 – In acest an s-au intamplat multe, de aceea nu am trecut inca, mai departe la urmatorul. Transformarile majore au continuat pentru ca ne-am schimbat modelul de business, evoluand de la un club de shopping inchis la o destinatie de cumparaturi deschisa tuturor. De atunci oferim tuturor iubitorilor de moda posibilitatea de a-si innoi garderoba cu ultimele colectii de la branduri de top. Desigur ca aceasta schimbare a avut un impact pozitiv asupra business-ului pentru ca in scurt timp gama de produse a crescut semnificativ. Si nu doar atat, ci am imbunatatit si serviciile, reusind sa livram comenzile in una-doua zile.
2014 – Expertiza in fashion a fost sustinuta de introducerea brandului propriu ZEE LANE cu colectii la moda pentru femei, barbati si copii. In acelasi an, la nivel tehnologic, am lansat aplicatiile mobile pentru iPad si Android.
2015 – Acesta a fost un alt an cu impact major in viata brandului. Am devenit parte a grupului eMAG, iar acest parteneriat strategic a contribuit si mai mult la consolidarea pozitiei de lider pe piata de fashion e-commerce din regiune.
2016 – Beneficiile pentru clienti nu au incetat sa apara: livrare si retur gratuite, introducerea sectiunii FAVORITE din contul personal si optiunea Fit Finder, consilierul virtual in gasirea marimii potrivite.
2017 – Iti spuneam mai sus ca am devenit parte a grupului eMAG. Ei bine, doi ani mai tarziu am parcus am finalizat o etapa a integrarii in eMAG o etapa de integrare cu eMAG in urma unui proces tehnic foarte complex, o premiera pentru industria de retail online din Romania. In acelasi an, am introdus in toate trei tarile optiunea de ridicare a coletelor din pick-up points (in Romania, prin oficiile Postei Romane) pentru a eficientiza procesul de livrare.

 

Pentru ca tu sa ai parte de experiente nelimitate de fashion, in fiecare zi adaugam file in povestea noastra.
Te invitam sa o urmaresti pe Facebook, Instagram, blogul The Daily Issue, Pinterest, Twitter si YouTube!

Produse vizualizate recent
Sterge tot
Nu ai vizualizat niciun produs. Poti cauta anumite produse cu ajutorul casutei de cautare din partea de sus.
Activeaza aceasta functie pentru a putea vedea lista cu produse vizualizate recent.