Via Uno

Nu au fost gasite produse.

Via Uno

Via Uno este brandul brazilian, fondat in 1991 in Novo Hamburgo. In prezent, este recunoscut ca fiind cel mai apreciat brand de incaltaminte din Brazilia.

Designerii pun pret, in primul rand, pe calitatea produselor, de aceea toate designurile sunt concepute si create in propriul atelier Via Uno, unde materialele sunt atent selectionate. Brandul nu se dezice de stilul, indemanarea procesului local de fabricatie si principiile originare, reusind sa isi pastreze produsele la preturi accesibile.

Pentru a ramane la standardele de calitate si inovatiile cu care ne-a obisnuit, Via Uno foloseste tehnologii avansate si un personal extrem de iscusit. Tendintele, echipamentele moderne si procesele de creatie sunt in pas cu piata de moda internationala.

Brandul ofera in fiecare sezon in jur de 200 de stiluri de incaltaminte, astfel incat sa indeplineasca toate cerintele si preferintele impatimitelor de fashion. Datorita expertilor de creatie si fabricatie si a designului original Via Uno ajunge sa fie solicitat la nivel international, fiind prezent in peste 100 de tari. Proiectul de franchising a inceput in 2004, iar astazi ajunge la 270 de magazine, dintre care 158 in Brazilia si 112 in alte tari.