Red Wing

Nu au fost gasite produse.

Red Wing

Cu sediul in acelasi loc in care a fost fondat in 1905, de catre Charles Beckman, anume Red Wing, Minnesota, compania Red Wing Shoe este renumita pentru creatiile sale ce imbina calitatea, traditia si stilul american.
Loiala principiilor fundamentale de maiestrie si confort, marca Red Wing Shoes continua sa respecte formula originala a fondatorului sau.

Intial, brandul si-a castigat renumele datorita incaltamintei rezistente dar confortabile, create pentru oamenii care indeplinesc activitati solicitante, la ferma, in fabrici, pe campurile petroliere sau la razboi. Odata cu schimbarile sociale, a evoluat si compania, devenind un label adaptat stilului de viata modern si accesibil in peste 100 de tari de pe glob.

Manufacturat cu atentie pentru detalii, fiecare produs semnat de acest brand clasic american este facut sa reziste, intruchipand filozofia brandului de imbinare a designului durabil cu un confort suprem. Pentru a indeplini aceste conditii, pielea este materia prima ideala.

Calca pe urmele celor care lanseaza tendintele si testeaza stilul "muncitoresc", cu o pereche emblematica de cizme Red Wing.