Edwin

Nu au fost gasite produse.

Edwin

Edwin este un brand autentic de produse din denim, ce se mandreste cu maiestria si inovatiile sale si utilizeaza materiale si metode de fabricare exclusive, tehnologii unice si procese de spalare manuala, urmarind sa inoveze constant croielile si modelele sale.

Brandul a fost fondat in 1947 in Japonia, de catre Mr. Tsunemi, a carui pasiune pentru denim l-a inspirat sa importe acest material direct din Statele Unite ale Americii, dat fiind ca denimul nu era produs in Japonia la momentul respectiv. Uzat, deteriorat si murdar, denimul trebuia spalat si reconditionalt manual pentru a putea fi vandut clientilor sai.
Deoarece denimul realizat manual era costisitor si de o calitate inferioara celui produs in America, Mr. Tsunemi a fost inspirat sa realizeze propriul sau material, mult mai sofisticat in ceea ce priveste croiala, modul de spalare si calitatea. Din acel moment, calitatea, productia manuala, inovatia si integritatea au devenit sufletul brandului si reperele principale ale istoriei Edwin.

In 1961, Domnul Tsunemi a realizat manual prima pereche de jeansi Edwin din denim. Folosind literele D, E, N, I si M (inversand-o pe ultima si folosind litera rezultata, W), el a alcatuit numele de brand "Edwin".
Pana in anul 1963, Edwin produsese cea mai grea pereche de jeansi realizata din bumbac procesat in mod traditional (16oz), decorati cu faimoasa margine din trei culori, ce este folosita si astazi.