Amplified

Nu au fost gasite produse.

Amplified

Fondat in anul 2004 in londra, Amplified s-a impus rapid ca cel mai cautat brand inspirat de muzica, specializat in lucrari de arta pentru trupe retro si rock clasic. Amplified a dominat piata si a devenit favoritul muzicienilor, celebritatilor, fanilor si a pasionatilor de stil din intreaga lume.
Un deceniu mai tarziu, brandul continua sa exploreze o gama variata de stiluri muzicale ce influenteaza in permanenta vietile noastre. Desi colectiile se bazeaza in principal pe tricouri, Amplified au progresat si au inclus atat jachete din piele, cat si jachete skinny.

Produsele brandului sunt influentate de catre muzica de calitate, iar tricourile rock sunt inspirate de artisti precum Pink Floyd, The Who, David Bowie si The Beatles.

Cu un portofoliu de fani in continua crestere, printre care si Harry Styles din One Direction, Andrew Garfield, David Beckham, Elijah Wood, Megan Fox si altii, brandul a devenit un must-have pentru iubitorii de rock si alte stiluri asemanatoare! De la AC/DC la The Rolling Stones, de la Iron Maiden la Ramones - brandul ofera o varietate inegalabila de stiluri. Piese Amplified includ detalii nefinisate, cusaturi deosebite, decolteuri ample, mansete, guler si terminatii striate, imprimeuri vintage cu aspect deteriorat si multe altele.

Alege-ti tricoul Amplified favorit si arata-ti afectiunea fata de muzica pe care o iubesti!