Adidas NEO

Nu au fost gasite produse.

Adidas NEO

Adidas, brandul gigant, unul din cele mai celebre nume din industria sportului, are o lunga istorie, ce a inceput in 1920, cand Adolf Dassler si fratele sau Rudolf au fondat o afacere de familie in Herzogenaurach, Germania. In anii '40, cei doi frati s-au separat, insa compania si-a continuat evolutia. Pentru Adidas, nimic nu este imposibil.

Viziunea lui Adi Dassler era de a oferi oricarui sportiv cel mai bun produs pentru activitatea sa, care sa-i asigure performanta, rapiditate si putere. Acest principiu l-a ghidat pe Dassler de-a lungul carierei, pana la moartea sa, in 1978. Cu 700 de inovatii patentate si alte drepturi de proprietate industriala globala, activitatea lui Dassler a fost rezultatul unei neincetate cautari a perfectiunii. Credinta si tenacitatea sa definesc spiritul Adidas, reflectat in mai multe branduri secundare.

adidas Sport Performance se adreseaza unor categorii-cheie: fotbal, baschet, antrenament, alergare si activitati in aer liber.

adidas Sport Style se bazeaza pe perpetuarea mostenirii adidas, pastrandu-si relevanta in ceea ce priveste incaltamintea destinata oricarui loc, moment al zilei, oricarui stil sau oricarei pasiuni.

The Fashion Group include marcile Y-3, Porsche Design Sport, adidas SLVR si adidas NEO. Impreuna, acestea redefinesc vestimentatia sport autentica.
adidas NEO reprezinta combinatia perfecta intre stilul sport si cel casual, cu accent pe moda si pe distractie. Data fiind mostenirea brandului, inca din 2012 acesta a devenit locul perfect pentru achizitionarea de incaltaminte, haine si accesorii potrivite pentru orice aventura. Proaspatul brand a incercat sa se apropie de generatia tanara a consumatorilor, cautand noi moduri prin care acestia sa isi poata reimprospata garderoba. NEO inseamna nou. Noi prin definitie, nou in concep, nou in spirit.

Lansand noi produse revolutionare cu fiecare colectie, pentru numeroase ramuri sportive, adidas a facut istorie in moda sportiva si ramane numele de referinta pentru atletii si stilistii din lumea intreaga.