Selected Homme

170 produse

Selected Homme

Brandul SELECTED, lansat in anul 1997, face parte din compania daneza Bestseller, aparuta pe piata in anul 1975. In anul 2008, datorita succesului inregistrat cu linia de imbracaminte pentru barbati, brandul a creeat si SELECTED FEMME, un brand dedicat femeilor.

SELECTED FEMME raspunde nevoilor femeii puternice, metropolitane. Prin cele doua linii ale sale, FEMME si FEMME JEANS, brandul ofera haine confortabile si in tendinte clientelor sale sofisticate.

SELECTED HOMME defineste bunul gust. Cele doua linii ale acestui brand, HOME si JEANS, promoveaza patru stiluri de viata, fiecare dintre ele fiind o reinterpretare a barbatului modern. TREND defineste contemporanul, FORMAL se concentreaza pe croieli si valori clasice ale fashion-ului, JEANS se refera la autenticitatea simpla, iar CASUAL are o abordare confortabila si relaxata.

SELECTED HOMME si SELECTED FEMME sunt disponibile acum in mai multe magazine. Mai mult decat atat, SELECTED detine mai mult de 30 de magazine si este comercializat in peste 1300 de centre din lumea intreaga.