Fendi

Nu au fost gasite produse.

Fendi

De peste 80 de ani, marca italiana Fendi este sinonima cu design-ul atemporal si manopera impecabila. Fondata in 1925, de catre Adele si Edoardo Fendi, a cunoscut succesul inca de la inceput, datorita viziunii inovatoare asupra blanurilor. Cei doi nu au ezitat sa depaseasca limitele, folosind acest material intr-unele din cele mai extravagante moduri.

Axata, initial, pe productia de bunuri din piele, marca a evoluat rapid. Astazi, sunt cunoscute pretutindenti gentile Selleria, logoul dublu F, materialul Pequin, blanurile croite perfect si colectia fantastica semnata de acest brand de lux. Cele cinci fiice ale cuplului fondator s-au implicat in afacerile familiei in 1946, cu scopul de duce luxul la un alt nivel. Paula era responsabila pentru blanuri, Ana pentru produsele din piele, Franca se ocupa de relatiile cu clienti, Carla coordona afacerea iar Aida se ocupa de vanzari. Dar sosirea lui Karl Lagerfeld, in 1965, a insemnat extinderea globala a brandului.

Chiar daca, din 2001, Fendi face parte din grupul LVMH, continua sa fie condus de membri ai familiei. Silvia Venturini Fendi este director de stil, iar Karl Lagerfeld – director de creatie.