Barbour

7 produse

Barbour

Infiintata initial de John Barbour in 1894 in South Shields din nord-estul Angliei pentru a oferi articole de imbracaminte de protectie pentru pescari si marinari, impotriva conditiilor meteorologice precare , Barbour propune astazi, idei de haine, accesorii si incaltaminte pentru barbati, femei si copii.
Camasile, tricotajele, pantalonii si accesoriile sunt acum, la fel de solicitate ca imbracamintea pentru exterior din colectia Barbour. Intotdeauna compatibila cu mediul rural britanic, colectia Barbour acopera de la tinuta practica de tara pana la moda mai urbana. Exista o gama variata pentru toate varstele si stilurile de viata, de la imbracamintea sport tehnica pana la cea traditionala, toate inspirate din arhivele Barbour si reinterpretate in siluete moderne, contemporane.
O marca de 5 generatii detinuta de o familie, Barbour e o poveste de success globala, ce se vinde in peste 40 de tari din toata lumea, incluzand Germania, Italia, Spania, Franta, USA si Japonia, si detine trei mandate de la HM The Queen, HRH The Duke of Edinburgh and HRH The Prince of Wales.