adidas Originals

Nu au fost gasite produse.

adidas Originals

Echipament sportiv Adidas Originals

Adidas Originals si-a dorit sa creeze incaltaminte sport de performanta care sa ofere confort. Brandul se inspira din modelele clasice si populare create in decursul anilor ca Superstar, Gazelle, sau Stan Smith si se bucura de multa popularitate in randul fanilor.
Istoria importantului brand adidas, unul din cele mai cunoscute nume in industria sporturilor, dateaza inca din anul 1920, cand Adolf Dassler si fratele sau Rudolf au fondat ceea ce pe vremuri era doar o afacere de familie, in Herzogenaurach, Germania. In 1940, acestia au luat-o pe drumuri separate, insa pentru Adidas imposibilul nu reprezenta nimic.

Incaltaminte sport inovatoare

Schimband modul de joc cu inovatie dupa inovatie, dorinta lui Adi-Dassler a fost aceea de a-i furniza fiecarui atlet produsele necesare pentru a-i imbunatati performantele si de a le oferi rapiditate si forta in contextul sportului pe care acestia il practica. Acest principiu l-a ghidat pe Dassler de-a lungul intregii cariere pana la moartea sa, in anul 1978. Insumand 700 de patente si alte drepturi de proprietate industriala in intreaga lume, munca lui Dasler este un exemplu graitor al dorintei de a atinge perfectiunea. Credinta si tenacitatea sa au dainuit pana in zilele noastre in cadrul subdiviziilor Adidas.
Pastrandu-si in continuare prospetimea, Adidas a parasit domeniul familiar al performantei si s-a aventurat pe taramuri noi. Reimprospatandu-si stilul emblematic printr-o turnura inovatoare, Adidas Originals mosteneste stilul anilor '70 si '80 si il adapteaza stilului de viata al hipsterilor si al persoanelor pasionate de moda. De pe stadion pe strada, de acasa pe catwalk, brandul de produse street-sport este dovada vie a faptului ca stilul chiar intalneste performanta. Avand drept emblema motivul decorativ in forma de trifoi, adidas Originals perpetueaza traditia Adidas, pastrandu-si astfel relevanta pentru orice loc, timp, stil sau pasiune.