Mergi la conţinutul principal

Reinventeaza-te in fiecare zi!

FW16-FTD-couple

Astazi este o noua zi, un nou inceput, o noua provocare! Este ziua in care te redescoperi, ziua in care te regasesti, te transformi si surprinzi!

Astazi pasim in noul sezon si te incurajam sa iti redescoperi zilnic stilul personal, sa experimentezi, sa faci schimbari în garderoba ta!

Reinventeaza-te in fiecare zi!

Noul sezon iti deschide noi orizonturi!

Colectia  toamna-iarna 2016 abordeaza lumea ta zilnica in plina miscare, o lume in care te poti regasi in diferite ipostaze, poti imbratisa nenumarate posibilitati, intrece orice limita si incerca zilnic lucruri noi!

Colectia toamna – iarna 2016 te inspira, iti prezinta un nou potential, de a redescoperi fiecare versiune a ta!

Colectia toamna-iarna 2016 este versatila, completa si iti ofera o multitudine de branduri potrivite tie!

De ce?

Pentru ca esti o persoana unica, diferita si te poti exprima intr-un mod original in fiecare zi!  Pentru ca te defineste dorinta de a evolua și a descoperi diferite versiuni ale personalitatii tale, pe care sa le experimentezi cat mai frumos.

Pentru ca iti cauti echilibrul si tinzi spre ascensiune.

Starea ta se reflecta întotdeauna in felul în care alegi sa te îmbraci in fiecare dimineața. Stilul tau este determinat de un proces continuu de experimentare, maturizare, transformare!  Ai fost un zambet de copil, ai fost o adolescenta, ai fost printesa, ai fost cea mai buna prietena, ai fost vedeta, ai fost ispita, ai fost cea mai dorita, ai fost explorator ... si oricine ai alege sa fii astazi, la Fashion Days gasesti outfitul potrivit!

In noul sezon, te provocam sa te redescoperi in fiecare zi alaturi de noi! Noua colectie Fashion Days aduce schimbare, idei creative, curaj, și cea mai mare selecție de produse și branduri, cu ajutorul cărora poti fi oricine vrei sa fii, in fiecare zi!

Descopera noua colectie!