Mergi la conţinutul principal

Fashion Days - Superbrand

TeoScena2

Teodora Saguna - Head of Brand Marketing & PR

Suntem onorati sa impartasim cu voi faptul ca Fashion Days a primit statutul de superbrand - o recunoastere a reputatiei brandului si a realizarilor in domeniul sau de activitate.

Un superbrand este un brand care livreaza calitate, inspira incredere si se diferentiaza orin originalitate.  Fashion Days a fost astfel recunoscut pentru calitate, expertiza si leadership in domeniu, notorietate, originalitate, credibilitate, reputatie si inovatie. Aceste criterii definesc povestea brandului nostru, construita si comunicata de o echipa exceptionala prin dedicatie si creativitate.

Recunoasterea a fost validata de Superbrands - autoritatea internationala de identificare si atestare a celor mai puternice si valoroase branduri la nivel mondial. Atribuirea acestui prestigious statut este realizata de catre Consiliul de experti, format din leaderi in business si reprezentanti din domeniul media.

Organizatia Superbrands opereaza in aproape  100 de tari ale lumii, stimuland in mod proactiv, de peste 25 de ani, dezvoltarea pietelor locale prin programe specializate de branding si prin publicarea volumelor "Superbrands" care omagiaza cultura reputationala a brandurilor, precum si industria comunicarii din fiecare tara.

Superbrands vine de asemenea in intampinarea preocuparii tot mai crescute a consumatorului fata de calitatea produselor, fata de prioritizarea well-beingului, a respectului pentru comunitate dovedit de branduri, a responsabilitatii si sustenabilitatii acestora.

Statutul de Superbrand intareste asadar pozitia brandului nostru, ii adauga prestigiu si reasigura faptul ca alegerea consumatorului este cea mai buna, garantata de o reputatie impecabila.

Gala premiilor Superbrands de anul acesta a avut desfasurata la J.W. Marriott HoteL  si s-a bucurat de participarea a aproape 180 de reprezentanti la varf ai mediului de afaceri, ambasadori, diplomati, personalitati din cultura sau din industrii creative, lideri de opinie din alte domenii, jurnalisti de marca.

Andrei Chirila - Marketing Director | Iulia Sas - Creative Director | Teodora Saguna - Head of Brand Marketing & PR

Andrei Chirila - Marketing Director | Iulia Sas - Creative Director | Teodora Saguna - Head of Brand Marketing & PR

PrezentatorSala