Mergi la conţinutul principal

De Dragobete...

OtravaPoza

Imi aduc aminte ca in adolescenta mea sarbatoarea asta de Valentine’s Day era o treaba foarte cool. Habar nu aveam cu ce se mananca insa era ceva ce venea de afara.Si ca toate lucrurile care veneau de afara le primeam cu bratele deschise. Mai vedeam prin filme tot felul de cupluri care sarbatoreau ziua asta, ne faceam o tona de filme in cap cum o sa facem noi surpriza fetei de care eram indragostiti. Ce sa mai..in mare eram destul de incantati de sarbatoare asta. Pe principiul nu stiam cu ce se mananca dar macar eram entuziasti. Recunosc ca pentru prima data - legat de treaba cu sarbatorirea unei zile a oamenilor care sunt indragostiti - am auzit de Valentine’s Day. Suparat ca, desi era aici de cand e pamantul asta, Dragobetele a inceput sa isi ia partea lui.

Tot in luna februarie, la 10 zile distanta de occidentalul Valentin, Dragobetele a inceput sa isi faca simtita prezenta. Am citit despre Dragobete ca este un personaj preluat de la vechii daci si transformat ulterior intr-un protector al tinerilor si patron al iubirii. Si de aici a inceput discutia. Valentin sau Dragobete? Sarbatori importate sau sarbatorim romaneste? E mai cu staif sfantul Valentin sau fiul babei Dochia?

Indiferent daca il sarbatoriti pe Valentin sau pe Dragobete sau credeti ca nu este nevoie de o zi anume sa sarbatoriti dragostea…toata lumea e libera sa faca ce vrea. Sa isi manifeste dragostea cum vrea. Daca ai sarbatorit pe 14 februarie…sa o faci si pe 24. Si nu uita. De dragobete, barbatii nu au voie sa supere femeile, pentru ca, altfel, vor avea o primavara cu ghinion. Asa ca ai mare grija.  Cat despre haine...aici gasiti tot ce va trebuie pentru luna asta a iubirii >> Fashion Days

Otrava