Mergi la conţinutul principal

Imbraca-te pentru starea pe care o doresti, cu Andrei Iovu!

900x500

Raluca Dumitru este norocoasa castigatoare a sesiunii de styling personalizate cu Andrei , si a unei sesiuni foto la studiourile Fashion Days.

Iata look-ul pe care Andrei l-a adoptat pentru Raluca si cateva lucruri pe care le-am aflat despre ea in timpul shootingului ;)

Tinuta Mango, Geanta Guess

Varsta : 25 ani

Ocupatia : Social Media Manager

Relatia cu lumea modei : de cand ma stiu mi-au placut hainele si mi-a placut sa cotrobai prin hainele mamei si sa ma probez cu tot ce prindeam. Cand eram mai mica decupam toate revistele si imi faceam caiete cu stylinguri. In continuare imi place foarte mult domeniul, urmaresc designeri si colectii si incerc sa fiu mereu la curent cu ce e nou si ce se mai intampla in lumea modei. Am facut si 2 internshipuri la un brand romanesc in perioada facultatii, cand studiam Branding & Marketing pentru industria modei. Pentru mine ramane un domeniu “close to my heart” si incerc pe cat posibil sa inteleg povestile din spatele hainelor si colectiilor.

Fashion icon: nu am un fashion icon anume, dar imi place sa urmaresc bloggeritele nordice, pentru stilul lor “laid-back” si foarte actual.

Stilul tau vestimentar este: casual in marea majoritate a timpului, ma simt cel mai bine in blugi mom-jeans, adidasi si camasi sau bluze “with a twist”.

Muzica care te binedispune: este muzica care imi trezeste amintiri, dar in marea majoritate a timpului “Indie-ul” este prietenul meu pe Spotify :))

Daca ai nevoie de un refresh urgent al look-ului: imi cumpar o pereche noua de pantofi ( sau adidasi)

Secret talent: sa ma lovesc de toate colturile existente si sa uit de unde am vanatai

Timpul liber il petreci:  in oras in marea lui majoritate. Imi place sa imi beau cafeaua de specialitate in oras, sa merg la evenimente culturale si legate de arta si sa iau toate stradutele la pas si sa pozez case frumoase.

Cel mai bun sfat pe care l-ai primit: sa am incredere in mine.

Itemurile preferate de la shooting: rochia Mango cu buline si pantofii verzi Mango . Si pe langa astea, toata voia buna si oamenii draguti si prietenosi care au facut experienta si mai frumoasa.

De ce il admiri pe Andrei Iovu: pentru ca este autentic si creativ si imi place foarte mult ceea ce face la revista Harper’s Bazaar.

Tinuta Mango

Tinuta Mango

Blog3