Mergi la conţinutul principal

Women of Fashion Days - Gabriela Visan

WOMEN OF FASHION DAYS - Gabriela Visan, Buyer - Zee Lane

Gabriela este femeia care se ocupa de partea de apparel a unuia dintre brandurile pe care le indragiti foarte tare: Zee Lane. Este un om care pune multa pasiune in ceea ce face, este intotdeauna informata cu noutatile din lumea fashionului si pregatita pentru noi provocari.

FTD-gabriela

Ce inseamna Fashion Days pentru tine? 
 
Pentru mine Fashion Days este locul in care imi petrec cel mai mult timp. Prin urmare, are un rol destul de important in viata mea.
Este locul in care imi desfasor activitatea profesionala, locul in care am legat noi prietenii, si in care revin zi de zi pentru noi provocari.
 
Crezi ca alegerile tale vestimentare ti-au influentat evolutia personala si profesionala?
 
Cred ca alegerile vestimentare sunt importante si trebuie sa acordam atentie acestui aspect, pentru a ne simti bine si pentru ca de multe ori o tinuta bine aleasa iti confera mai multa incredere in tine.
Cred insa ca evolutia personala si profesionala, se bazeaza pe experiente, perseverenta si constiinciozitate.
 
Esti interesta de noile  tendinte in fashion si iti adaptezi stilul personal in functie de ele?
 
Sunt foarte interesata de noile tendinte in fashion, pentru ca imi place moda, pentru ca natura jobului meu cere acest interes, insa imi adaptez stilul personal vestimentar in functie de ceea ce mi se potriveste. 
De obicei aleg tinute in care ma simt bine, confortabil, dar care isi pastreaza doza de feminitate. Restul este despre atitudine.
"Simplitatea este cheia eleganţei adevarate" asa cum spunea Gabrielle Chanel.
 
Care sunt top 3 piese vestimentare pe care le-ai lua cu tine oriunde?
 
Imi este greu sa fac un top de 3 piese vestimentare, insa daca trebuie acestea ar fi: o pereche de jeans,o camasa loose fit Zee Lane Denim, si o pereche de botine Acne Studios.
Cred ca aceste 3 piese pot fi purtate in mai multe contexte, schimband desigur machiajul: la birou, la o intalnire business sau seara la o iesire in oras.
 
Ce element vestimentar alegi pentru a-ti pune in valoare feminitatea? 
 
Cred ca feminitatea vine din interiorul fiecarei femei. 
Pentru mine feminitatea este egala cu candoarea, bunatatea, doza aceea de inocenta pe care fiecare femeie ar trebui sa o pastreze. 
O femeie poate sa isi pastreze feminitatea si imbracata intru-un tuxedo. Important este ceea ce emanam.