Mergi la conţinutul principal

Women of Fashion Days - Anca Giupana

Women of Fashion Days - Anca Giupana, Campaign Production Manager, Fashion Days

Anca este una dintre minunatele noastre colege si, de altfel, una dintre primele persoane care a ales sa faca parte din echipa Fashion Days in urma cu peste 7 ani. Este femeia care conduce una dintre cele mai importante echipe ale companiei, cea de productie, careia ii datorati imaginea si continutul magazinului online, esentiale pentru experienta voastra placuta de shopping.

FTD-anca Ce inseamna Fashion Days pentru tine? Inseamna o echipa minunata si o sursa permanenta de creativitate, determinare, implicare si putere de munca. Daca iti place ceea ce faci, mereu vei veni cu bucurie la job. Crezi ca alegerile tale vestimentare ti-au influentat evolutia personala si profesionala?Sunt de peste 7 ani in Fashion Days si am invatat, in tot acest timp, sa fac alegerile vestimentare potrivite si sa indraznesc mai mult, insa nu cred ca aceste alegeri si-au pus atat de mult amprenta pe dezvoltarea mea profesionala, ci mai mult pe stilul meu personal care s-a transformat cu timpul: este un stil clasic, minimalist insa cu accente de culoare, piese vestimentare calitative, mult mai bine alese si mult mai potrivite ca si croiala, texturi, imprimeuri, culori.

Consider ca trebuie sa alegem intotdeauna acele piese vestimentare si acele accesorii care ne avantajeaza, calitative si care ne vor completa perfect personalitatea. Si, desi va suna a cliseu, cred ca hainele trebuie purtate si nu trebuie sa lasam hainele sa ne poarte pe noi. Cu siguranta, o tinuta bine construita si potrivita va da un "boost" de incredere de fiecare data, iar in privinta aceasta colegele din Fashion Days sunt o sursa de inspiratie constanta. Esti interesta de noile  tendinte in fashion si iti adaptezi stilul personal in functie de ele?Este imposibil in domeniul nostru sa nu fi atent/a la tendintele prezentate in fiecare sezon, insa nu ma ghidez dupa trenduri sau reguli 100%. Mai bine spus, adopt doar ceea ce ma avantajeaza si ceea ce se potriveste stilului meu personal. Care sunt top 3 piese vestimentare pe care le-ai lua cu tine oriunde?Includ categorii mult mai largi: pantofi comozi, tricouri sau camasi albe si jeansii. Adaug, on top of the list, puloverul de casmir. Ce element vestimentar alegi pentru a-ti pune in valoare feminitatea?Feminitatea este mult mai mult conectata de personalitate si atitudine si cred ca mai putin de un element vestimentar ales. Elementele vestimentare trebuie sa creeze un tot unitar si nu exista o reteta perfecta :), iar eu aleg mereu hainele in care ma simt bine.