Mergi la conţinutul principal

People of Summer Well

Un weekend minunat @Summer Well! Oameni frumosi, natura, culori, zambete, muzica buna, outfituri indraznete, atmosfera de vacanta si parteneri pe masura!

CollageBlog2

O editie reusita la care ne-am simtit atat de bine alaturi de voi toti! Ne-am bucurat tare sa vedem ca surprizele noastre au fost atat de apreciate si ati facut din borseta Fashion Days si cutia SEE WELL accesoriile must-have ale festivalului. 

Fashion Days@Summer Well

Fashion Days@Summer Well

Locatia Summer Well este minunata si weekendul acesta a fost invaluita intr-o adevarata atmosfera de sarbatoare, indusa de elemente perfect imbinate pentru a crea acest feeling: un line-up special, mesaje si lumini calduroase, fantani arteziene, spatii de relaxare, delicii culinare, cadouri, shopping, prieteni, dans si soare - pentru ca si vremea a tinut cu noi, dupa o zi de vineri nu tocmai prietenoasa!

Si pentru ca muzica este cea care ne-a reunit, am ascultat cu mare placere trupele prezente: The Chemical Brothers, Hurts, Crystal Fighters, Milky Chance, Borns, Blossoms, Sundara Karma, si am dansat ore in sir pe ritmuri indie sau eletrizante!

Ne-am incarcat cu multa energie pozitiva si inspiratie dupa acest festival -  v-am admirat tinutele cool, originale, stylish si continuam sa va sustinem exprimarea creativa!

Vizioneaza albumul People of Summer Well aici! Si nu uitati, cei care ati postat pe Instagram utilizand #timeformusic #fashiondays@summerwell puteti castiga vouchere de cumparaturi Fashion Days. Tragerea la sorti are loc pe 22 august! Succes!

Sanziana Negru @ Fashion Days corner

Sanziana Negru @ Fashion Days corner

Beautiful people Beautiful people

People of Summer Well

People of Summer Well

Fashion Days Team & SEE WELL Fashion Days Team & SEE WELL

Cool Domnica Margescu

Cool Domnica Margescu

Summer Well relax

Summer Well relax

Festival Fever BLOG

Festival Fever