Mergi la conţinutul principal

Revine permanentul!

'80S Kylie

#STEPBACK .. I wanna, I wanna step back back back back (Sursa: Instagram @kylieminogue)

Chiar asa! Revine permanentul!

Cand spunem permanent, ne imaginam stilul popular al anilor ’80-’90 – o aparitie voluminoasa de bucle mici si dese – un statement al hairstyling-ului de atunci, adoptat de Kylie Minogue, Madonna, Meg Ryan, Joan Collins si nenumarate alte vedete!

Cel de-al doilea val a venit un pic mai relaxat: buclele sunt mai delicate iar lookul este unul natural! Procedeul de obtinere este de asemenea diferit! Nu se mai pune problema substantelor chimice utilizate anterior pentru a desface si reconstrui apoi legaturile firului de par. Noul permanent este “digital” si “hot”, utilizand ondulatoare incalzite cu raze infrarosii pentru a fixa buclele!

Toate ne dorim un look usor de intretinut! Mai ales cand este vorba de bucle delicate, cu aspect natural! Nu ca am avea ceva impotriva parului perfect drept dar revenirea permanentului ne aduce cu un pas mai aproape de a aprecia cu adevarat parul natural! Aceasta tendinta - de a valora toate tipurile si texturile de par - ne inspira, ca femei, sa ne apreciem asa cum suntem, cu trasaturile cu care am fost inzestrate!

Asadar, alege cu incredere permanentul! Dar nu fara a tine cont de cateva aspecte:

marimea conteaza – cel putin cand e vorba de marimea buclelor – deci opteza pentru varianta mai larga; mizeaza pe imperfectiune – pentru a otinge obiectivul unui look natural, aspectul buclelor nu trebuie sa fie unul perfect, uniform; spune nu substantelor daunatoare – anii ’80 au trecut, suntem in era digitala; e bine sa stii exact ce vrei – fii pregatita cu referinte vizuale cand ajugi la hairstylist – este cel mai sigur!

Si daca ai nevoie de validare, ea vine chiar de la Kylie Minogue, un icon al anilor ’80! Cine sa fie mai potrivita ca ea sa reinvie trendul?

Asa cum a mentionat pe contul sau de Instagram: Some things never change #curls #backtobasics

Some things never change #curls #backtobasics (Sursa: Instagram @kylieminogue)

Some things never change #curls #backtobasics (Sursa: Instagram @kylieminogue)