Mergi la conţinutul principal

Cum sa-ti pastrezi tinuta ALL WHITE impecabila

blog post 900x500 (4)

Parca niciodata nu ai prea multe articole in garderoba, nu-i asa? Intotdeauna e binevenita o piesa noua care sa iti completeze perfect outfitul. Te incurajam sa investesti in acele articole-cheie care fac diferenta si care te salveaza din orice impas vestimentar. Si ce alegere poate fi mai fresh, chic si timeless decat o tinuta ALL WHITE?

Dar cum “beauty / style comes with a price”, provocarea este sa stii sa le pastrezi acel alb impecabil pentru a te bucura de ele cat mai mult timp.

Solutia: alege-ti de pe Fashion Days tinute all white si mentine-le ca noi cu Ariel 3in1 PODS, ce asigura hainelor tale o curatare si ingrijire impecabile. Capsula 3in1 PODS este cea mai simpla si efecienta solutie de ingrijire ale articolelor tale monocom: ingredientele sunt pastrate separat, intr-o maniera inovatoare, multi-compartimentata si activate direct in masina ta de spalat. Si da, stim  ca petele sunt dusmanul cel mai de temut al pieselor albe. Dar nu-ti face griji: Ariel 3in1 PODS actioneaza in profunzime si  indeparteaza petele cu usurinta, chiar si pe cele mai dificile.

Iar ca “accesoriu” pentru prospetime de lunga durata, mizeaza pe balsamul de rufe Lenor ce protejeaza tesaturile, prevenind deteriorarea.

Outfituri stylish mereu ca noi? Checked  ✔ Acum, pregateste-te sa atragi admiratia si complimentele celor din jur!

blog post 900x900 (4)