Mergi la conţinutul principal

5 evenimente la care sa mergem luna asta

Final Event

A trecut si iarna. Cel mai corect cred ca putem sa spunem cele doua saptamani mai serioase din iarna asta. Si odata cu venirea asta a primaverii incepem sa ne dorim sa iesim mai des din casa. Aprilie este o luna destul de bogata in ceea ce priveste evenimentele culturale. Si articolul de astazi este despre 5 evenimente culturale care au loc in luna aceasta in Bucuresti, Cluj, Piatra Neamt si Timisoara.“Desteptarea primaverii” este un poem teatral rock care se joaca la Teatrul Mic din Bucuresti. Este unul dintre cele mai frumoase spectacole pe care le-am vazut in ultima vreme. O drama satirica care se axeaza pe conflictul dintre generatii. Un specatcol eveniment cu actorii tineri si extrem de talentati de la Mic impreuna cu participarea LIVE a trupei FIRMA. Regia si scenografia ii apartin lui Vlad Cristache iar in rolurile principale ii puteti vedea pe Silvana Mihai, Alexandru Voicu, Ionut Visan, Alina Petrica, Petre Moraru, Gelu Nitu sau Gabriel Costin. Spectacolul se joaca pe 20 si 21 aprilie la Teatrul Mic de la ora 18:30.

Coma LIVE la Cluj. Una dintre cele mai pe val trupe din Romania concerteaza la Cluj pe 14 aprilie si se anunta unul dintre cele mai tari concerte ale lunii. Coma are la activ patru materiale discografice: "Somn" (2001), "Nerostitele" (2006), "Coma Light" (2008) și "Orizont" (2016). Concertul are loc in Form Space incepand cu ora 21:30.

Lord of the Dance - Dangerous Games la Timisoara. Capitala europeana culturala in 2012, Timisoara, gazduieste pe 14 aprilie, de la 20:30 la Sala Olimpia, unul dimtre cele mai asteptare evenimente ale lunii. Celebrul show produs de Michael Flatley promite o coregrafie inovatoare si o productie adaptata noilor tehnologii - proiectii holografice 3D, efecte speciale, roboti care danseaza si acrobati de talie mondiala.

Wolfgang la Piatra Neamt. Unul dintre cele mai bune spectacole din Romania se joaca la inceput de aprilie pe scena Teatrului Tineretului din Piatra Neamt. Este vorba despre spectacolul Wolfgang dupa Yannis Mavritsakis in regia lui Radu Afrim. “Acest spectacol ne arata cat de fragili suntem, dar vorbeste si despre captivitate, care nu e neaparat un beci, un portbagaj, ci poate fi propria familie, propriul oras, tara, cu care dezvolti o relatie de dragoste si ura; interogheaza care sunt limitele suportabilitatii noastre si daca nu cumva in loc sa ne salvam preferam o coabitare nociva” – Radu Ifrim. Spectacolul se joaca in Sala Mare, marti 3 aprilie, incepand cu ora 19:00.

Jay-Jay Johanson la Club Control. Este cel mai asteptat eveniment al lunii. Jay-Jay Johanson, pe numele sau real Jäje Johansson, este un cantaret si compozitor suedez. Este activ pe scena muzicala din 1996, genurile muzicale abordate de atunci pana in prezent fiind trip hop, synthpop si electroclash. Jay-Jay Johanson are la activ 11 albume de studio, cel mai recent fiind "Bury The Hatchet", lansat în septembrie 2017. Concertul are loc pe 19 aprllie incepand cu ora 21:00. Cat despre idei cum sa ne imbracam pentru evenimentele de mai sus gasiti detalii pe fashiondays.ro.