Mergi la conţinutul principal

Mihaela Glavan pentru Fashion Days SS18

IntroGlavan

S-a lansat colectia Mihaela Glavan pentru Fashion Days SS18!

Fiecare inceput de sezon este momentul perfect in care sa iti redefinesti stilul, in care urmaresti cu entuziasm noile trenduri si colectii, pentru a alege articolele care ti se potrivesc si care iti pun in valoare personalitatea.

Iar cand vine vorba de pantofi…. stim ca nu le poti rezista si niciodata nu sunt prea multi! Mai ales cand este vorba de farmecul patofilor realizati manual.

Daca stilul tau este unul minimalist, smart, urban, cu siguranta asteptai cu nerabdare noua colectie Mihalea Glavan pentru Fashion Days, colectie care surprinde de fiecare data prin complexitatea si diversitatea croiurilor si rafinamentul cromatic.

Avem vesti excelente: s-a lansat colectia de incaltaminte si accesorii primavera-vara 2018 si nu ii vei rezista! Detaliile sunt inspirate din echipamentul tehnic de munte si reinterpretate pentru zona urbana, imbinand intr-o maniera stylish si originala delicatetea feminina si forta de a urca muntii!

Elementele definitorii ale colectiei sunt: motivele florale brodate pe neopren, accesoriile metalice specifice tinutelor sport, kitten heels si o silueta noua de pantof cu talpa suprainaltata.

“Mesajul colectiei propune o reinterpretare a fortei asa cum se manifesta ea de catre omul modern, puternic urbanizat, care nu uita insa de sensibilitatea si sinceritatea pasilor lui. <Muntii> pe care ii urcam in fiecare zi capata forme din ce in ce mai diferite, iar cei care cuteza sa ii cucereasca merita un act artistic dedicat”, explica designerul Mihaela Glavan.

Evenimentul de lansare, o adevarata experienta senzoriala, a avut loc luni, 12 martie, in mansarda CAR din Centrul Vechi, unde privirea ne-a fost incantata de noile modele ale colectiei, prezentate de actrite consacrate in industria cinematografica din Romania, auzul de una dintre cele mai iubite trup de rock alternativ, Coma, si atmosfera sustinuta de o multime de invitati stylish.

Descopera AICI  colectia Mihaela Glavan pentru Fashion Days SS18!

_DSC21772