Mergi la conţinutul principal

Femei in online - The Google Girls

Google girls fara frame

La multi ani! De 8 martie te intampina Ela, Aneta, Irina, Oana, Madalina, Ana, Georgiana, Carmen, inca o Ana si inca o Ana si Mada, aka fetele de la  Google! Descopera cu ele o lume online colorata, conectata si plina de: Curiozitatea, Ciocolata, Curaj, Cafea, Creativitate, (inca o) Cafea, Chef de #binesibun, Consistenta, Control, Caracter.

1.                  De ce online?

Map<String, String> multimeaDeFete = Map.ofEntries(

entry("Irina", "cunoastere"),

entry("MadalinaS", "work" + "fun"),

entry("Oana", "data"),

entry("AnaR", "curiozitate"),

entry("Aneta", "zen"),

entry("Ela", "sunshines"),

entry("Georgiana", "oportunitate"),

entry("Carmen", "(re)connect the dots"),

entry("AnaS", "mister"),

entry("AnaP", "minimalism"),

entry("MadaP", "sharpness"));

multimeaDeFete.forEach((googleritza, motiv) -> System.out.println(googleritza + " face online pentru ==> " + motiv));

Am codat un pic, dar in esenta este simplu: suntem diferiti si diferite si asta este super OK. Online-ul este pentru fiecare dintre noi ceva, altceva.

Poate si lucrul acesta, in sine, spune multe. Sa exemplificam, pe scurt: Irina - cunoastere - Online-ul pentru Irina inseamna noul: oameni, locuri experiente, tot ce exista sau urmeaza sa fie creat. Irina este young&restless. MadalinaS - work & fun - Madalina face treaba ca la carte, meticulos, cu mici pauze. De ping pong. In campionat Oana - data - Online-ul pentru Oana este cunoaștere, pasiune pentru date si campanii, totul pentru rezultate pozitive si un zambet cald AnaR - curiozitate - Pentru Ana, online-ul este un drum. Momentan nu stie unde se termina. Fiecare pas pe acest drum a fost facut de putini, iar cu suficienta dedicare si putina curiozitate se pot descoperi oportunitati nebanuite Aneta - zen - Aneta este maestra a echilibrului. In viata de zi cu zi, dar mai ales cand vine vorba de cross channel si cross device:) Ela - sunshines - “Sunshines” inseamna pentru Ela energie pura in viata de zi cu zi. Energie ce ma insoteste si in online, unde orice mail, pe orice subiect, il inchei cu variatii pe tema: “Soare blajin”, “Soare zambaret”, “Soare curajos” si, de fost sezon, “Nin-soare blajina” Georgiana - oportunitate - “Grow with Google” nu este doar platforma online Google de care se ocupa, ci si un mod de a servi unui scop mai mare, cel de a genera oportunitati de cariera pentru studenti si a sustine dezvoltarea de startup-uri tech Carmen - (re)connect the dots - Toata intelepciunea lumii este online, ca o retea de puncte ce vorbesc despre trecut sau prezent. Viitorul insa, depinde de modul in care putem sa re-conectam, diferit, aceste puncte. AnaS - mister - Online-ul e cea mai fascinanta Neverending Story pe care o poti citi. Sau scrie :) AnaP - minimalism - Intr-o abundenta de date si informatii, cum avem in viata, dar si in online, cea mai tare chestie este sa intelegi cum sa aduci totul la minimalism, cu feminitate MadaP - sharpness - Cu acces la toate informatiile disponibile in online, cred ca, intr-un final, cheia sta in cum le selectam. Fiecare dintre noi poate veni cu o abordare diferita a lucrurilor, mai proaspata sau mai isteata, mai analitica sau mai bine argumentata. Cred ca online-ul este despre milioanele de oportunitati de a fi (mai) "smart" si de a cunoaste in profunzime.2.              Cat din timpul tau il petreci, practic, online?

Nu exista timp offline. Daca ai un smartphone conectat la internet, si cine n-are, tot timpul este petrecut practic online. In afara cazului tragic in care nu mai ai baterie.

3.              Care consideri ca a fost si este secretul succesului in activitatea ta?

10xC

Curiozitatea, Ciocolata, Curaj, Cafea, Creativitate, (inca o) Cafea, Chef de #binesibun, Consistenta, Control, Caracter.     

4.              Ce tips & tricks (sfaturi) ai avea pentru o noua generatie de empowered women care aleg o cariera in online?

Sa trateze o cariera in online cu aceeasi seriozitate si dedicare pe care ar pune-o in orice altceva si-ar propune sa faca in viata :). E la fel de simplu sau la fel de complicat.

5.              Care este experienta ta overall ca femeie in mediul online?

Online-ul este unisex:) Si nu are granite si nici prejudecati. Ofera insa oportunitati sa inveti, sa te dezvolti, sa descoperi si sa realizezi ce iti propui.

6.              Cum vezi viitorul online?

Stiti cum se zice: “Cel mai bun mod de a prezice viitorul este sa il creezi”.