Mergi la conţinutul principal

Women of Fashion Days - Teodora Saguna

Women of Fashion Days - Teodora Saguna, Head of Brand Marketing & PR, Fashion Days

Teo este colega noastra cu resurse inepuizabile de energie, este femeia care are solutia oricarei probleme intr-un timp record si pune in miscare toate resursele necesare. Ei si echipei sale minunate le datorati maniera atractiva in care va sunt prezentate informatiile necesare pentru a face cele mai bune alegeri de shopping in fiecare zi!

FTD-teo

Ce inseamna Fashion Days pentru tine?

Asociez Fashion Days cu foarte multe lucruri. In primul rand, profesional, Fashion Days este compania care m-a convins sa renunt la peste 10 ani de cariera in banking. Mi-am dorit un drum in e-commerce, ne-am ales reciproc si ne potrivim tare bine :).

Pe plan personal, am avut surpriza de a descoperi aici o echipa tanara, foarte faina si extrem de creativa de la care reusesc sa ma inspir zilnic.

Crezi ca alegerile tale vestimentare ti-au influentat evolutia personala si profesionala?

As vrea sa cred ca mi-am conturat de-a lungul timpului un stil vestimentar propriu, fara a fi influentat sau a influenta alegeri personale sau profesionale. Imi plac piesele clasice, simple, minimaliste dar si piesele statement, cu design smart. Investesc si cred mai degraba in calitate decat in cantitate si in haine ce ma reprezinta fara a exagera in mixuri si combinatii doar pentru ca sunt “la moda”.  Aleg in egala masura piese ale designerilor romani pe care ii gasesc din ce in ce mai creativi si actuali dar si piese vintage sau piese din colectiile fast fashion ale marilor retaileri de moda.

Recunosc insa ca Fashion Days mi-a influentat foarte mult stilul de shopping: in proportie de 90% imi fac cumparaturile online, fie ca vorbim de fashion, electronice sau beauty.

Esti interesta de noile  tendinte in fashion si iti adaptezi stilul personal in functie de ele?

E oarecum in job description :).  Caut mereu informatii despre ultimele trenduri, lansari de colectii, noi aparitii si sunt mereu updated cu tot ce se intampla in moda in Romania dar mai ales pe plan international. Adaptez insa fiecare trend stilului meu propriu si rareori aleg sa imprumut un trend daca nu se potriveste personalitatii sau stilului meu personal.

Care sunt top 3 piese vestimentare pe care le-ai lua cu tine oriunde?

Tenisii albi, o camasa alba oversized si ochelarii de soare. Ah, si zambetul.

Ce element vestimentar alegi pentru a-ti pune in valoare feminitatea?

Imi place sa cred ca la baza feminitatii stau naturaleta si atitudinea. Daca ar fi sa ma gandesc strict la obiecte vestimentare as alege negresit pantofii sau sandalele (intotdeauna cu toc). Am o slabiciune declarata pentru pantofi :).

sandals