Mergi la conţinutul principal

Milan Fashion Week SS16

Milan Fashion Week SS16

A sosit timpul sa ne mutam la Milano… Nu chiar cu toate bagajele facute, ci doar esentialul pentru saptamana modei. Fashion Days ti-a pregatit cateva highlights direct de la Milan Fashion Week SS16, alaturi de o selectie de produse in stilul orasului!

Alaturi de New York si Londra, Milano este al treilea cel mai important oras din lume in ceea ce priveste moda. Cele mai renumite si adorate labeluri din istorie, isi prezinta aici colectiile de cateva decenii: Gucci, Moschino, Prada si Dolce&Gabanna sunt doar cateva nume sonore care se pregatesc pentru podium anul acesta.

Cine nu a visat vreodata sa asiste la o prezentare Miu Miu sau Gucci? Gucci a prezentat ieri in premiera colectia pentru primavara/vara 2016 si tema principala a directorului de creatie Alessandro Michele este 'geek chic'. Dakota Johnson, Sofia Coppola si Chloe Moretz sunt vedete cunoscute care adora creatiile Gucci, dar la show-ul de ieri a adus noi celebritati in primul rand: Alexa Chung si Salma Hayek sunt cel mai probabil noile fashion icons ce prefera look-ul 'geek chic' Gucci SS16.

Milan Fashion Week SS16

Citeste review-ul nostru pentru Milan Fashion Week >> tendintele pentru toamna/iarna 2015!

Milano este orasul marilor case de moda italiene recunoscute pentru rafinament si decoratiuni uluitoare. Cea de-a treia saptamana a modei ofera cateva surprize pentru iubitorii de moda si cele mai noi linii semnate Fausto Puglisi, Francesco Sconamiglio si Alberta Ferretti.

Urmareste The Daily Issue pentru noutati din cadrul Milan Fashion Week SS16!

Milan Fashion Week SS16

Descopera selectia noastra STYLE AND THE CITY MILANO - piese cheie in stilul rafinat italian!


Imagini - Getty Images.