Mergi la conţinutul principal

Meet the real people - Cristina

Cristina este blonda adorabila din campania toamna-iarna 2017, care iese fericita de la interviu. Pentru ca poarta increderea!

Iata cum a simtit ea experienta de „fashion model“ alaturi de Fashion Days!

interview_girl

Cum ai ajuns sa faci parte din campania SS17 Fashion Days?

Intr-o zi calduroasa de vara am fost abordata de catre Iulia, Creative Director Fashion Days, la Origo, un coffee shop foarte cunoscut in București, la care eram barista in acel moment.  M-a intrebat daca as vrea sa fac parte din aceasta campanie si, pentru ca ea  a fost cea care mi-a adresat intrebarea, raspunsul meu a fost unul afirmativ, chiar daca urma sa fie prima mea experienta in domeniul ”modelling-ului”.

Spune-ne cum este sa fii un “fashion model”.

Fiind prima mea experinta in acest sens, inca nu ma numesc ”fashion model”. Totusi, sentimentul a fost unul placut, echipa a creat un mediu foarte relaxant si prietenos, mai ales pentru cineva care poate fi stangaci fiind la inceput. Iar pe cat a fost de amuzant și frumos, pe atat a fost de obositor. Sa filmezi pentru campania de toamna intr-o zi caniculara de vara poate fi o provocare. J

Care este ocupatia ta reala?

Sunt barista, prepar cafea intr-un coffee shop numit BOB Coffee Lab acum.

Ai repeta experienta?

In momentul in care am terminat filmarea mi-am pus aceasta intrebare. Sigur nu as face o meserie din asta sau o pasiune pe care sa o dezvolt pe o perioada mai lunga, probabil si pentru ca, in acest moment, cafeaua ocupa acel loc. Dar as repeta aceasta experienta, a fost una placuta, care m-a ajutat si sa depasesc niste bariere personale.

Ce ai invatat din ea?

In timpul liber fac si fotografie, iar pe toata durata filmarilor am fost extrem de atenta  la toata partea tehnica, deci am ”furat” niste meserie. Si, cum spuneam mai sus, a fost o provocare personala de a ajunge sa ma simt comfortabil si in fata camerelor, nu numai în spatele lor.

Ai avut emotii?

Am avut emotii, eu am mereu emotii cand vreau sa fac un lucru si sa iasa bine. Dar a fost usor sa trec peste ele si sa le valorific in preajma echipei Fashion Days, care este una profesionista, foarte relaxata si primitoare.

Cum te-ai simtit in outfitul ales?

Desi nu a fost chiar stilul pe care il adopt zi de zi, outfit-ul a fost unul foarte frumos, pe care l-as alege pentru anumite situatii.

Spune-ne ce rol au tinutele vestimentare in your every day life.

Chiar daca nu sunt un fashion geek, pun foarte mare accent pe haine. Pentru mine este foarte important sa fie confortabile, materialele sa fie de calitate si sa inrameze perfect personalitatea si starile mele.