Mergi la conţinutul principal

Aplicatia Fashion Days - votata de Apple in categoria “Best New Apps”

aplicatia Fashion Days

Aplicatia lansata de Fashion Days pentru iPhone a fost clasata in luna septembrie de Apple in categoria „Best New Apps”, pe prima pagina din App Store, alaturi de aplicatii ca Instagram si AirBnb. Vrem sa sarbatorim alaturi de tine si sa iti multumim!

Aplicatia care are in prezent peste 250.000 de descarcari in App Store este in conformitate cu exigentele de top impuse de Apple si reprezinta o recunoastere a performantelor atinse de echipa de mobil Fashion Days in ultimii 2 ani de la lansare.

„Decizia Apple de a ne include in categoria “Best New Apps” ne arata ca proiectele de succes made in Romania pot ajunge oricand pe primele locuri in lume. Am creat aplicatiile Fashion Days pentru iPhone, iPad si Android, pornind de la un insight al clientilor nostri, care sunt tot timpul in miscare si au nevoie de platforme de shopping adaptate nevoilor si duratei pe care o pot aloca ei cumparaturilor. Alaturi de colegii mei, am cautat solutii cat mai user friendly, care sa permita o navigare usoara si sa ofere o experienta de cumparare foarte placuta. ”, a declarat Sebastian Gherman, Head of Mobile Development.

aplicatia Fashion Days

Vei avea acum parte si de o experienta de navigare mult mai facila pe site, atat prin accesul rapid la mai multe campanii direct din homepage, cat si prin noua pagina de produs, care sintetizeaza toate detaliile articolelor intr-un format usor de urmarit si ofera recomandari pentru articole similare.

In cea mai noua varianta a aplicatiei mobile vei gasi acum toate functionalitatile disponibile pe site: posibilitatea de a filtra produse dupa branduri, categorii, marimi, culori si pret, precum si cea de cautare a produselor dupa cuvinte cheie.

aplicatia Fashion Days

O alta functionalitate interesanta, adaugata in ultima versiune, este cea de login prin amprenta digitala.

Conform unui sondaj realizat de Trusted.ro, pentru a afla ce aplicatii de e-commerce folosesc cititorii blogului, aplicatia Fashion Days a fost desemnata drept cea mai folosita aplicatie de shopping din Romania pe tableta si pe locul doi la categoria telefoane.

Iti multumim ca te bucuri alaturi de noi de o experienta de shopping de neuitat!