Mergi la conţinutul principal

Inspiratie din primul rand la Saptamanile Modei

Cum ar arata Saptamanile Modei fara multimea glamorous si nenumaratele vedete care asigura primul rand? Nu vrem sa aflam, pur si simplu pentru ca listele de 'cel mai bine imbracate' incep cu aceste vedete. Iata cele mai inspirationale tinute si cel mai bine imbracate vedete fotografiate luna trecuta!

Noi ne-am ales deja cu greu favoritele din sute de celebritati, fashion editors, bloggers 'best dressed' in Paris, Londra, Milano si New York!

fashion week

Anna Dello Russo, Derek Blasberg, Liu Wen, Maggie Q si Jessica Alba in primul rand la show-ul Tory Burch SS 2016

Pentru anumite celebritati prezentarile de moda devin o afacere de familie, alte personalitati sosesc neinsotite iar majoritatea isi gasesc usor prietenii in multime. Kate Moss si Cara Delevingne par surori in timpul prezentarilor de la London Fashion Week de anul acesta iar Kim Kardashian a fost insotita de fiica ei North si de Anna Wintour la prezentarea ultimei colectii Yeezy Season 2 semnata Kanye West.

fashion week

Seth Myers, Anna Wintour, Kim Kardashian, North West in primul rand la show-ul Yeezy Season 2

Emilia Clarke primeste puncte pentru stil feminin, londonez impecabil, Rihanna si-a facut aparitia la show-ul Dior de anul acesta, Helena Bordon, Nina García, Princess Olympia, Alexandra Richards si Hanneli Mustaparta au avut aparitii casual din care ne putem inspira, iar alte vedete au preferat culori puternice pentru a face o impresie: Dree Hemingway, Chiara Ferragni si Poppy Delevingne.

Lasa-te inspirata astazi de cele mai spectaculoase tinute afisate in primul rand al prezentarilor de moda din ultimele saptamani! Spune-ne in comentarii mai jos cine merita titlul de 'best dressed'.

Citeste si materialele noastre despre noile colectii de la:

*Paris Fashion Week II

Paris Fashion Week

*Milan Fashion Week

*London Fashion Week

New York Fashion Week


Imagini - Getty Images.