Mergi la conţinutul principal

Glam, cool, original - JUST CAVALLI

just cavalli

Daca vei combina piese vestimentare cu un design flamboaiant, decorate cu cele mai exotice imprimeuri, pene, materiale usoare si cele mai inalte tocuri pe care ai putea sa ti le inchipui, ai putea sa constitui o tinuta asemanatoare cu acelea create de Roberto Cavalli. Sau poti pur si simplu sa te incredintezi talentului extravagant al designerului si sa achizitionezi una dintre creatiile sale. Pentru Cavalli, nimic nu este minimal.

Bucuria si optimismul, stralucirea si succesul, luxul si frumusetea sunt atribute care definesc brandul Just Cavalli si stilul pe care acesta il propune.

Designerul a dat nastere brand-ului sau la inceputul anilor 60, a luat o pauza in anii 80 doar pentru a reveni in glorie in anii 90. Din acel moment, asistat de talentata sa sotie, Eva Duringer, Cavalli si-a imbunatatit tehnica de a combina imprimeuri artizanale cu piei exotice, punand totodata accentul pe sex appeal.

Just Cavalli

Atunci cand vrei sa pastrezi look-ul impecabil de glam party girl, Just Cavalli este brandul pe care il cauti. Piese vestimentare si accesorii declarative, de fiecare data!

just cavalli

just cavalli

Descopera ultima colectie a brandului, chiar acum in shop. Te vei indragosti de designurile originale, glam, adevarate investitii pentru orice sezon.

CUMPARA ACUM >> JUST CAVALLI