Mergi la conţinutul principal

Vector – noua generatie de SmartWatch

Vector

Vibrant, remarcabil si de un rafinament incontestabil, aceasta este definitia unui Vector Smart Watch, acum disponibil pe Fashion Days. In cazul in care cautai un cadou spectaculos, ideal pentru Valentine's Day, tocmai ce l-ai gasit!

Elegant, rafinat si extrem de folositor, un ceas Vector este si extrem de usor de purtat in orice ocazie. Ai doua optiuni - modelele Luna si Meridian - si multe stiluri de bratari pentru colectia ta. Display-ul monocrom si fara touchscreen este un avantaj major, acesta asigura bateriei o durata de viata de 30+ zile, dintr-o singura incarcare utilizand cablul de alimentare USB magnetic.

Vector

CUMPARA ACUM ► VECTOR PENTRU EL

Ceasul inteligent Luna Classic este calibrat in mod fascinant atat pentru extravagantele moderne, cat si pentru formele traditionale. Fii la curent cu toate detaliile activitatilor tale, de la numarul de pasi, distanta zilnica parcursa, numarul de calorii consumate si pana la durata si calitatea somnului tau.

Vector

Vei avea parte de aplicatii special create pentru acest model - BBC, CNET, ESPN si The Economist – In App Store apar constant noi functionalitati de social media, muzica si shopping de la Facebook, Nest, Uber, British Airways etc.

Vector

CUMPARA ACUM ► VECTOR PENTRU EA