Mergi la conţinutul principal

Spring Basics: Jacheta biker

The-Biker-Jacket 690x460

Cand vine vorba despre jacheta biker ne ducem cu gandul la gastile de bikeri, la filme simbol, formatii care au umplut stadioane cu muzica lor, la perioada punk, la bad boys si rebel girls.

Jacheta biker este mai mult decat o piesa vestimentara. De la inceputul anilor 50 cand a devenit simbolul revoltei tinerilor si pana in prezent, ea a dobandit un statut de piesa cult. “O jacheta biker are suflet si trebuie purtata cu mandrie” sustine faimosul fotograf german Horst A. Friedrichs in cartea sa Pride and Glory, ce vorbeste despre istoria jachetelor biker, in imagini.

Calitatea pielii, croiala si umerii intariti sunt printre cele mai importante criterii pe care le luam in calcul atunci cand ne achizitionam o noua jacheta biker. Dar indiferent de detaliile pe care le urmarim, avem un singur sfat pentru tine: Poarta-ti jacheta cu mandrie si las-o sa-ti scoata in evidenta farmecul neimblanzit!

Tie ce stil ti se potriveste?

 

AR-Biker-Black
AR-Biker-BW
AR-Biker-White


Credits: Ne place lookul lui Billur Saatci surprins in timpul Istanbul MBFW ! Fotografiate de Timur Emek, Getty Images for IMG.