Mergi la conţinutul principal

Smokey-eyes - the winning look

collage

Sezonul sarbatorilor de iarna a inceput, ceea ce inseamna ca agenda noastra incepe sa fie incarcata de evenimente sociale si petreceri. Ne-am ales cu grija tinutele: pantofii stiletto, rochiile cu paiete, hainele de blana si sacourile negre vor fi piesele cheie din tinutele noastre.

Dar cum ramane cu make-up-ul? Poate acesta nu este un aspect la fel de important pentru toata lumea dar in Fashion Days noi credem ca acesta nu este un detaliu de ignorat. Una dintre optiunile noastre preferate este efectul smokey eyes. Usor, elegant si sexy, efectul smokey eyes este tot ceea ce ai nevoie pentru a arata fabulos in serile ce vor urma. Combina-l cu un ruj rosu aprins pentru un look de inspiratie anii 20 sau foloseste un ruj deschis la culoare pentru a obtine un look casual. In ambele cazuri, poti fi sigura ca vei arata impecabil. Arunca o privire in galeria pe care am creat-o pentru tine si inspira-te pentru a-ti putea crea un stil care te defineste.

SmokeyEyes_4
SmokeyEyes_2
SmokeyEyes_5

SmokeyEyes_11
SmokeyEyes_12
SmokeyEyes_10

Photo credits: Getty Images – Ian Gavan/ Frazer Harrison/ Pascal le Segretain/ Jason Merritt/Tim P. Whitby/ Stephen Lovekin/ Vittorio Zunino Celotto/ Frederick M. Brown/ CarlosAlvarez