Mergi la conţinutul principal

Girls

Girls_Above

Serialul HBO "Girls" a devenit popular foarte rapid in randul fetelor de 20 de ani din intreaga lume. Creatorul si in acelasi timp una dintre protagoniste, Lena Dunham, a ilustrat in scenariul acestui serial viata a patru fete din New York: aventurile lor sexuale, obiectivele lor, temerile si povestile lor de dragoste. Ceea ce ne place cel mai mult la acest serial este stilul eclectic, boem si aspectul sexy si elegant al protagonistelor: Lena Dunham, Allison Williams, Jemima Kirke si Zosia Mamet. Pana si Biblia Modei, Vogue SUA, a capitulat in fata lui Lena Dunham, care a aparut pe coperta din luna ianuarie a acestei publicatii.

Noi, cei de la Fashion Days, suntem fascinati de puterea si stilul extravagant al actritelor din "Girls", asa ca am analizat cu atentie tinutele lor.

Lena Dunham

Alter ego-ul ei de pe micul ecran, Hanna Horvath, pare sa nu fie atat de interesata de fashion, insa Lena Dunham a fost intotdeauna o mare fana a brandurilor feminine si urbane, precum Comme des Garçons, Yohji Yamamoto si a adorat intotdeauna balerinii de la Charlotte Olympia, asa cum singura a confirmat intr-un interviu Vogue SUA. Cand vine vorba de evenimente de covor rosu, ea prefera rochiile cu model geometric sau fustele ample de la Prada sau Zac Posen. Ce ne place cel mai mult la Dunham? Ca a stiut intotdeauna cum sa aduca o nota amuzanta tinutelor ei si ca este o adevarata sursa de inspiratie!

LenDunham_03

LenDunham_01

LenaDunham_02

Allison Williams

Stilul actritei de 25 de ani, Allison Williams, inspira feminitate si eleganta. Tinutele ei sunt moderne si clasice in acelasi timp, iar rochiile ce urmaresc indeaproape formele corpului o fac sa fie una dintre cele mai elegante actrite de la Hollywood. Ei ii plac fustele stralucitoare, rochiile feminine, dar si imprimeurile colorate. Toate acestea ne spun despre domnisoara Williams ca este o fina cunoscatoare a modei.

AllisonWilliams_01

AllisonWilliams_02

AllisonWilliams_03

Zosia Mamet

Tinutele Zosiei Mamet sunt criticate si apreciate in aceeasi masura. Alegerile ei vestimentare sunt vagi, oneste si inocente in acelas timp, dar si pline de culoare, in special nuante calde, cu linii geometrice si eclectice.

ZosiaMamet_01

ZosiaMamet_02

ZosiaMamet_03

Jemima Kirke

Senzualitatea actritei Jemima Kirke este mai mult decat evidenta, iar ea profita din plin de acest lucru. Domnisoara Kirke obisnuieste sa poarte rochii lungi sau fuste transparente. Ea este un mare fan al accesoriilor inspirate de anii '70, precum palariile mari, colierele lungi si pantofii cu toc din lemn. Toate acestea fac din Jemima Kirke reprezentanta perfecta a acestui look "lipsit de efort" pe care toata lumea incearca sa il obtina, dar pe care nu multi reusesc sa il adopte.

JemimaKirke_01

JemimaKirke_02

JemimaKirke_03


Photo credit: Getty Images – Dimitrious Kambouris / Andrew H. Walker/ Mark Davis / Mike Windle/ Anthoy Harvey/ Cindy Ord/ Pascal le Segretain/ Anthony Harvey/ Michael Buckner/ Stephen Lovekin/ Frederick M. Brown