Mergi la conţinutul principal

Esprit – stil ImPerfect

Esprit

Esprit adora toate lucrurile care te fac pe tine unica si speciala, asa ca te invitam sa te bucuri de noi piese pentru toamna/iarna 2015 aici pe Fashion Days!

Cum am anticipat, campania Esprit pentru toamna/iarna 2015 este plina de surprize, din nou brandul ne prezinta muze reale, in care recunoastem propria poveste si un stil unic, original.

Raspunsul la intrebarea 'Ce inseamna perfect pentru tine?', se afla in ochii privitorului. Deci, atunci cand vine vorba de moda, cat timp alegi o tinuta care te face sa te simti bine, atunci nu poti da gres.

https://www.youtube.com/watch?v=BQ4XDAaT-jg

Libertatea de exprimare prin stil este legatura cu inspiratia pentru noua colectie – anii de inceput ai brandului: 1970. Fundalul puternic de culoare ramane neschimbat, dar apar diverse personaje si look-urile lor preferate:  jacquard, boucle, piele de caprioara, mozaic, denim, carouri, tricot, blana artificiala.

Oricare ar fi piesele tale favorite Esprit, ele exprima libertate si prospetime. Femeia Esprit #ImPerfect este muza noastra de zi cu zi, inspira-te din stilul ei effortless chic!

esprit

CUMPARA ACUM ► Esprit